Sunday, 31 July 2011

rinduu

haa , yaaah . bulan puasee dah datang <3 jyeeeaah ! semalam pergi terawihh ... macam bangang ! SHAZRA ?? jd gyla kat surau .. bongok ohh , orang datang nak sembahyang dia datang nak gelak-gelak .. APTB (!)hahah , okayhh bulan puaseee adelah bulan yang aku tunggu-tunggu tahun ny .. banyak peristiwa yang berlaku pada bulan puase pada tahun lepass ,kan FATHIN ?? hmm , kita berdua jahh yang ingat kat dia ,, dia ade ingat kita kahh ?? macam takk ! haiihhh , rinduu ohh , kebiasaan nya , asal sahur jee , mesti dia text kita kan tenn :) noww ?? entah save ke tidokk nombor kita kat dalam phone diaa ?? *ehh ! dia save laa tu kodd sbb semalam dia wish :) hmm , raye ? lagy lahh buat aku rindu gylaa babi kat diaa ! malam raye ,, masing-masing otw nak balik kampung .. texting dr KL sampai kampung okayh ??never forget laa ! even kau dah ade awekk skrg .. hahaha , hope kau bahagiaa :) lastlyy , aku harap sangat kau tak lupa yang kita pernah berkawan suatu ketika dahulu :)*aicecece , padahal baru tahun lepas kenal okayh ? bla lahh didot .. berangan jee lebihh ! haisyooo . enough ! hahaha . misshimsomuch ! :P hahaha .. that's all . kbaiiii 

P/S : ILY kawannn :))

Thursday, 28 July 2011

tunda lagy ?

haiihh , krusus photography di tunda lagy ?? haisyooo .. memang best laa :) HAHA , dalya oh dalya ? mengapa ditunda lagy ? memang lepas ny aku tak pegy dahh , okayh ? thankss fer invite me :) noww , disebabkan bendalah ny di tunda .. maknanya ,, aku kena bersiap-2 untuk balik kampung :)) wehoooo .... dah lama tak balik kampung meyh !!! rindu JOHOR ! --' heee . rindu moksuu !!!!! bheeee loveyouu moksuuu !!!! <3<3 atok ku lagyy laah ! rindu tahap cipan doh !! HAHA :D aku nak balik kampung .. shazra tak dapat ikut aku :(  haihhh ... lagy sekali terlepass ! noww , emylia tengahh pujuk2 daddy dia untuk ikut aku :) bheeeee , hope you dapat ikut i sayang :) replace sha zra (!) ...haahaaa ... so noww nak packing bebaju sume tuu ! kbaiii :)


P/S :ILY kawann :)) *moksuu and atokk :))

kelas memasak

RAJA ?? , hahaha act , NEESA
my gang <3 , dalya.emy.neesa
hahaha , haloo , atas nyy  , aku laa :) lame dah aku tak updatee blogg nyyy . hahaha okayhh .. hari selasa lepass , class aku buat kelas memasak .haahah okayyh , untuk pengetahuan korunk ,, dah dua kali memasak ,, but errgghh . tak sedap oh ! hahaha , maybe bukan selera aku koddd .. okayhh fine ,, biarlahhh . okayyh . balik dari sekolah , malam tu i text RAJA , then story *blablabla kt dia :) hahaha , kan ?? bheheee , thanks fer hearing my story ! *sambung balk kelas memasak tadi . ade mynahh yang gylaaa bergambarr . tugas dorunk cuma basuh pinggan magkuk , that's why laah gambar dorunk jee yang banyak (!) hahah . haa , nylaah .. malaslahh nak masokann bebanyakk :D yang ny saja mampu ku masokkan . hahaah ! kbaiii :)
si gylaa :)
 
CHABOTAK :D

Monday, 25 July 2011

jelous !

okayyh , you text i semalam , then you cakap *i dapat tawaran berlakon . ngeee :D .. firstlyy , memang i menjerit kt jusco tuu ! ahahah . youu sengaja nak buat i jelous kan !!!! haihhh , geram je oh ! kalu i ade kat depan you mase tuuh , conferm i tarik2 telinga you sampai capang ! **kalau i sampai , bahahahaha ! , okayhh laa . you terimakan tawaran tuu ? so , lepas nyy popular laaa you nty :) susah gyla laa nak texting dengan you nty :) ,eh , belum jd artis punn susah nk ber-texting dengan youu , apetah lagy bila dah jadi artis . haihh :( , APTB :D hahaha kbaiii , goodluck RAJA :D 


P/S : ILY kawann :))
23/07/2011 , aku tidur di rumah emylia . jyeaaa , semalaman jeaa . hahaha . lepak situu memang best ! hahah , asyek lepak kat beranda je kan ?? bheeee :) tengok siape ? haha , ado eaah , kau nak tahu ? kau ape hak ??? aicecece ! bhahaha . sembang baek punya malam tuu sambil tengok bola malaysia vs singapore (!) , waahh ! , sial kan game tuuh ?? sakit hati kan tengok game tuuh . grr ! aah ! pegy lantak sama itu game ! noww , aku nak story about my friend , TASHA :D . hahaha . you gyla lah malam tuu . ahahah , kita berdua sahaja yang tahu :) kan ?? bhahah , aha ! sebagai balasan aku teman kau tidur malam tuu . kau pulokk kene teman aku tidur kat rumah aku kayh ?? hahaha , ingat !!!! bheeee :) nanty kita boleh bersembangg banyakbanyak kan ??! ahahah , jyeaaah , tidok sabo maaa (!) grrr --' , kbaiiii <3

P/S : ILY kawann :))

Wednesday, 20 July 2011

peningg --'

holla my stalker ! hahaha , ny story sedikit laa kan . hahaha , mula-mula aku semangat gyla nak sekolah , nak PMR lha kata kann :) hahaha , okayh ! aku naek kelas , dari yakin ke aman :) so sekarang aku berada di kelas 3aman . aku duduk sebumbung dengan budak-budak yang gyla happeningg :) hahaha , huruhara kelas aku dohh ! hahahah . budak baru ? ada jahh yang masok , lepas sorang-sorang masokk ! mula-mula nur himadatul akhmalida *betulkah ejaan ?? hahah !  budak terengganu ! hahah , seterusnya sha zra *betulkan ejaan ? hahaah ! budak johor ! wwoooooa ! kawan sekampung ! :p , lastly , ros aida *tak tahu name penuhh!  hahah ! okayh fine ! bahagia jahh kelas nyy . TAPI !!!!!!!!!!!!! itu duluu :) sekarang ?? peningg --' ! berperang sana-sini , kawan punn dah tak macam dahulu ... kutuk-kutuk belakang :( sudahhlaa kawannn , fedup lha kalau benda ny berlaku ! kelas dah tak seceria dulu . tak suka lhaaaa ! tak baguss ! come on lhaa , exam dah nak dekat ! kan bagus kalau kita duduk sekelompok , belajar ! bukannya mengumpat . mengumpat tu bolehh , kalau korunkk ajak aku , aku join ! sekali sekala , apa salahnya kann ?? bergurau senda sama-sama kann?? hmmm ! aku nak 3aman yang duluuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kbayyyy ! hahahahha *sialll :)

P/s : ILY kawannn :) *ros aida dah berhenti laaa :)hahaha , lupaa !
hey my blogg ! semalam lupa mao update lorh :) , tertidur , hahahaha . aku balek2 sekolah terus tidur sampaikan member aku text punn tak denga ?? hahah , tidur mati biasa lahh :p sedar2 dalam pukul 4 mungkin ? lupa lahh , chek phone , amekkmu ! emyy , raja , atenn text aku . ohhhoa ! shazra pun datang :) heeee . then , text dengan dorunk sume , thenn mandi . malam tuu , texting lagy , hahahah :D thenn sorunk member aku ny sakit :( *you buat i cuak tahu ?? hahahaha dah pukul 10 ?? , okayhh time to sleep la kan . tidur punya nyenyak tetiba TERJAGA ! bangang nak mampuss ! ada laa sorunkk makcik ny datang pukul 1 pagy okayh ???! kalau pukul 11 boleh lagy laa , ny dah pukul 1 pun still buat 'ketupat' kat rumah aku ?? wohoaa , okaylahh takpelaah , sekali sekala kann ? aku maafkan . aku pun dudok depan menghadap tb , tetiba ..... eh ! makcik ny tidur rumah aku ?????! wahh ! sudahh . bengang punya pasal , masuk bilek tutup pintu kunci ! malas nak layan kauu ! kbayyy ! ahhahaha .

p/s : ILY kawann , *terimakasih makcik kerana ganggu tidur saya :))

Sunday, 17 July 2011

berambhuss !

terima kasih kepada siapa yang sebar kan berita tuu dekat akuu :) story tak berapa menyirap sangat sebenarnya , tapi nasib baik laa kau bagitahu  , kalau tidakk aku  tak tahu perangai sebenar si hanjing tuuh ! hah ! weyh anjing ! mati hidup balik punn , aku takkan mengaku yang aku pernah jumpa kau laaa setan ! . pandai gyla lahh mengumpat belakang-2 . woii , kau piker kau tuuh baguss sangat kahh ? adeyh , pergi BERAMBHUSS laa setann ! . tak sedar kea yang kau tuu tinggi mana jahh dengan akuu ?? sini mari laa nak ukurr ! setakat tinggi ampaian aku jeah , baik tak payahh laa derrr! okayyh ? BERAMBHUSS LAGI BAEKK ! kau tak payah nak menganjing aku sangat laa eahh . cukup-cukup laaa ea :) . kau nak kawan dengan member dia , member laa kau !  tak nak member dengan akuu ? wohoa ! kisah pulak aku kan , pergi mampuss (!) . aku tak hadap punn dengan kauu anjing ! HAHAHAHA ! *lain kaly kalau nak mengumpat pasal aku , cari tempat jauh-2 siket laa derr !  takdelahh story tuu tersebar kat telinga akuu , okayh anjing ?? terimakasih !

p/s : ily kawann :))

putrajaya

okayyh , that's what i'm wearing yesterday :)) , simple kan ?? hurmm , aku pergi putrajaya . nak tengok bunga api* sempena festival apebenda entahh , hahah . bia je laa . so , ape yg aku nampak , aku sarung jahh . hahaha . teruk ! aku pegy sana , bosan tk bosan sangatlahh kan . takde siape punn text aku mase tuhh .?? , CISS ! , time aku lapang tak reti nak text aku kan ?? good laa kawann :) *TERBAEKK ! berambhuss ! hahaha , baju tuhh . bukan aku punya punn . bhahah ! kan shazra kan ?? :p , hahaha . shhhh* ! heeehe . first time aku bergambar dengan spekmata aku tuuh , hee . buruk kan wehh ?? takpelahh , janji jelas pemandangan aku .. tak sebuta korunkk !!!! wahhahaah . kan fatin kan ?? :p . hahaha .

p/s : ILY kawann :))



Friday, 15 July 2011

hati-hati :D

my lovely sha zra
shazra ! kau nak balik sini tuu , hati-hati okayhh :), roblok takde time2 camneyhh . so kau nak bawak laju2 sampai terbabas punn takda siapa punn nak marah okayhh , hahah ! nak bertolak dari sana tuu , haaa ! don't forget to tell me okayh yangg ?? hahah ,good girl laah rakk ! :D so hati-hati :D <3


p/s : ILY kawan :))

kau balik , yess ! :D

harini kau balik kan ?? aha ! yesyesyesyes ! dapat lah kiter ber-texting macam selalu kan ?? ahahah , FATINABILA , kau beli nombor baru kan harini ?? yesyesyes ! lagylah malam aku tak bosan :D , hahhaha . dapat lah kiter ber-texting macam selalu kan ?? ahhaha . dapat jugak lah kau texting dengan yakanz kau tuu kan ?? ahaha :D , hope you will happy with your HUBBY :D hahaha !


p/s : ILY kawan :))

Thursday, 14 July 2011

semalam , aku keluar pergi ke kota raya , aha ! KUALA LUMPUR laa :) . aku , dalya , emy , rara , haikal andd member haikal *budak balakong :) . siapa entah gerangan dea , HAHAH . so we all pergi ke KL hanya untuk teman emylia :) kan emy kan ?? huhuhu , so , perjalanan yang agak memenatkan , yelaa , aku , emy andd rara puasa , yang laen tidokk . o yang laen tuu senang-lenang makan KFC , kitaorg ?? dudok menunggu . HAHA :D , mcm orang bodoh ryte ?? tp takpe , sekalisekala apasalahnya kann ??? hahah . suasana di KFC time tuu , tak berapa bising sangatt , budak2 sekolah lepak ket situu . LUNCH agaknya ? bahhaah ! pergi berambuslaa itu budakk . bukan aku nk cerita pasal dea punn . huh ! :DD , EMYLIA & SHAZRA *ratu hot dalam geng akuu :p . hee . so apa2 yang melekat pada diri dorunk tetapp cantikk <3 yezza ! haha , DALYA ?? sumber inspirasi aku .. haha . aku suka tengokk kau pakai tudung weyhh :p shantekk <3 yezza ! hahha , so after dorunk siap makan , we all terus balik , aha ! correction ! AKU & DALYA sahaja yang balik dulu , yang laen pergi balakong ??? pergi lantokk lee . aku tahu aku nak smpai rumah awal , kan lya kn ?? heheh . mlm tuu , aku texting dengan member ayam <3 , dea ckp dea kene pegy kem harini smpai besok , FATINN !!!!!!!!!!! yakanzz kau pun pegy kem ryte ?? sunyi laa malam kau . HAHAH :DD 

p/s : ILY kawann :))
yess ! semalam puasa ary ny punn puasa , tapi harini lebih cergas berbanding semalam maybe ?? HAHA , noww aku happy bila dengar story pasal member aku , FATIN NABILA :D . happy gyla and tak sangka benda tu akan jadi macam tuu :) , untuk pengetahuan kau , aku punn seperti kau jugak dohh ! HAHA :D, with member ayam <3 bhahaa , bila kau dah tuuuutttt , simcard kau pulak rosak . HAHA , kesian . TUHAN sengaja mahu uji kekuatan kauu laa weeyhh . hahah . so be strong fatinn , kau kn kuat ?? hahaha . so tabah andand , semoga bahagia :))


p/s : ILY kawann :))

Tuesday, 12 July 2011

terima kasih DALYA ♥

my lovely DALYA :)
huh ! akhirnya dapat jugakaku buat blogg , HAHA :D , i tk tahu knpi gyla sangat nak buat blog ny ?? something wrong maybe :) haha . so ! i nak ucapkan bebanyak terima kasih dekat kawan aku ny haa , sebab tolong aku buatkan blog nyh , thankss laa weyhh :) ILYSM <3 :) kau banyak lah jugak ajar blogg nyy , sampai gelak tak hengat dunia ! kn ?? bhahah . again , thankyouu sayangg :)