Thursday, 28 July 2011

kelas memasak

RAJA ?? , hahaha act , NEESA
my gang <3 , dalya.emy.neesa
hahaha , haloo , atas nyy  , aku laa :) lame dah aku tak updatee blogg nyyy . hahaha okayhh .. hari selasa lepass , class aku buat kelas memasak .haahah okayyh , untuk pengetahuan korunk ,, dah dua kali memasak ,, but errgghh . tak sedap oh ! hahaha , maybe bukan selera aku koddd .. okayhh fine ,, biarlahhh . okayyh . balik dari sekolah , malam tu i text RAJA , then story *blablabla kt dia :) hahaha , kan ?? bheheee , thanks fer hearing my story ! *sambung balk kelas memasak tadi . ade mynahh yang gylaaa bergambarr . tugas dorunk cuma basuh pinggan magkuk , that's why laah gambar dorunk jee yang banyak (!) hahah . haa , nylaah .. malaslahh nak masokann bebanyakk :D yang ny saja mampu ku masokkan . hahaah ! kbaiii :)
si gylaa :)
 
CHABOTAK :D

No comments:

Post a Comment