Thursday, 14 July 2011

semalam , aku keluar pergi ke kota raya , aha ! KUALA LUMPUR laa :) . aku , dalya , emy , rara , haikal andd member haikal *budak balakong :) . siapa entah gerangan dea , HAHAH . so we all pergi ke KL hanya untuk teman emylia :) kan emy kan ?? huhuhu , so , perjalanan yang agak memenatkan , yelaa , aku , emy andd rara puasa , yang laen tidokk . o yang laen tuu senang-lenang makan KFC , kitaorg ?? dudok menunggu . HAHA :D , mcm orang bodoh ryte ?? tp takpe , sekalisekala apasalahnya kann ??? hahah . suasana di KFC time tuu , tak berapa bising sangatt , budak2 sekolah lepak ket situu . LUNCH agaknya ? bahhaah ! pergi berambuslaa itu budakk . bukan aku nk cerita pasal dea punn . huh ! :DD , EMYLIA & SHAZRA *ratu hot dalam geng akuu :p . hee . so apa2 yang melekat pada diri dorunk tetapp cantikk <3 yezza ! haha , DALYA ?? sumber inspirasi aku .. haha . aku suka tengokk kau pakai tudung weyhh :p shantekk <3 yezza ! hahha , so after dorunk siap makan , we all terus balik , aha ! correction ! AKU & DALYA sahaja yang balik dulu , yang laen pergi balakong ??? pergi lantokk lee . aku tahu aku nak smpai rumah awal , kan lya kn ?? heheh . mlm tuu , aku texting dengan member ayam <3 , dea ckp dea kene pegy kem harini smpai besok , FATINN !!!!!!!!!!! yakanzz kau pun pegy kem ryte ?? sunyi laa malam kau . HAHAH :DD 

p/s : ILY kawann :))

2 comments:

  1. letakla some of pic syg oi...br meriah sikit...

    ReplyDelete
  2. pic ? pic kt camera nikon laa ,

    ReplyDelete