Tuesday, 6 September 2011

dia tak sombong !

okayhh ! uguyss buat ape tu haa ? ehhee , sorry lahh dah lame tak update blog , busy chor :) hahaah . okayh lahh ! sini mak jemah nak cerita sikit , haa ! nampak kan gambar yang dekat atas tuu ? kenal kannn ?? KAN TAK ?!!! heee ,itulah ELFIRA LOY . haa , kenal kan ? pada yang tak kenal tuu pergi mampus lahh ! malas nak cakap dahh ! sendiri fikirlahh . #okthankyoubye :)

okayy la , ape yang aku nak cerita pasal dia .. hee , aku rase seronok sangat sebab dia balas tweet aku !!!! hee , kau ade kea ? tak kan . soo . padan muka you :) hee . gilaa lahh . 

 elfira loy 
apakah perasaan anda menjawab paper sambil perut beracing and kambing melompat-lompat ? Grr
 rochadot
@elfira loy "takboleh fukus! haha 
elfira loy
@rochadot "tahu takpe :) haha"


 okayyh . haaa , itu antara perbualan aku dengan si cantik maniss ELFIRA LOY haha . before this , aku ingat dia sombong , tapi salah . hee , sorry sis :) btw , thankss a lot sebab balas tweet saya :) heee . hope lepas ni kita boleh tweettweet lagi yea ?? hee . #okthankyoubye :)

   

No comments:

Post a Comment