Friday, 23 September 2011

miss you :)

I MISS YOUU A LOT *MISAI :D

okay name dekat ats nii , hahaah , nickname dia jahh . you guyss tak kenal okayhh , hahaha , anyone close to me , she knew who the boy is . heee ,

wehh , aku rindu kau ! rindu sangat sangat , tadi dapat jugaklah aku lepaskan rindu aku dekat kau sebab kau menggelabah tayang muka dekat aku . hahaha . *perasann :p

kenapa dah lame sangat aku tak nampak kau wehh , mana kau hilang ? kau saja je kan nk sakitkan hati aku , nak risaukn aku ! #eh . *menyampahh .


dah berapa bulan dah ? duabulan lebih kot tk nampak kau dekat schl ! benci aaa ! #lempanglajulajunak ? . hhaha .

but takpe atleast tadi aku dah nampak kau ! yessz , kau pun nampak aku kan ? penipu sangat kalau kau tk nmpak aku , #lempanglajulajunak ? hahahaa , kalau tknak baek mengaku ! *diasedangmeng-angguk* HAHAHA . GEDIKK !

WEHH ,STALKER YANG SAYA SAYANGG DAN DIHORMATI SEKALIAN ! engko tak payah nak menyibuk nk amek tahu siapa kawan rapat aku yerk ? takpayah ? aku tak upah pun kau buat keje tuu , kau buat keje tu just nak tahu siape lelaki tu kannn ? elehhh ! macam aku tak tahu TAKTIK PERANG GERILAA kau tu :P 

haihh , kau makin kacak ! tadi si buncit tu pun cakap "smart ouh dia buat gaya rambut mcm tu" HAHAHA , see , betapa ramainyee yg suke gaya rambut nya yg terkini :p sayangg kau wehh !


balik sekolah aku terserempak kau lagi -,- hammagadd ! hahaha , geram betull ! hisshhhh , saje nak tunjuk macho depan aku leteww ! wuekkk , annoying wehh , hahaha btw , AKU SUKA AKU SUKA :D 


akhir kata dari sya wahai encik M , saya sayang awak sangat sangat ! IMISSYOU lahh bodoh ! . hahahaha . *kita kawan nak ? ahahahah .

sincerly
nurhanisah <3

No comments:

Post a Comment