Monday, 21 May 2012

Super Spontan!

Okayokayokayokayokayokayokenggggggg!
yahhh , hahaha macam Abang Mus tak ? :P
hee , actually .bosan tak tahu nak update apa , so update jelaa pasal super spotan ni . hahaha . korang kompom tengok jugak kann ! Rugi laa bhaii kalau tak nengok! Actually , sangat berterima kasih dekat Rahim kerana masuk kumpulan Beruang Comel ! *aku nak Zizan senanye!! tapi takpe laa , mana tahu jumaat ni pulak dia masuk team BC kan??? manalah tahu :)
Change Group!

And! korang tengok takk masa Johan bagi hadiah dekat Zizan tu? tengok kann? sweeeett sangat! jelous aku! SUMPAH! bilalah aku nak ada kawan yang baik macam tu? *dah keje nanti :P mintak-mitaklah kan :) hahaha berangan je keje aku !
Best Friend !
JoZan terbaek ;)
okay ! semoga relay dorang tetap utuh sampai bila-bila :) Aminn . so , teruskan menyokong BC sampai final yea . hahaha *sempat promote kay! alrite! bye , Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. Hai.
    Ini kunjungan perdana
    Kunjungi blog saya ->> http://erdinandroid.blogspot.com/
    Follow my blog

    ReplyDelete