Thursday, 4 October 2012

RINDU

Haii, Hmm . nothing to say. just wanna say I miss MY Dalya soo much! aku rindu kau lah GILA! kau faham tak , rinduuuuu -,- Aku tahu kau balik sini kan lyaaa! 28/9/201 lagi kau dah balik kan. aku tahu pun sebab ina ckp dekat aku. kalau tak mmg kene tipu hidup2 laa kot. hahaha.

kau balik sini  tapi kau tak text aku punng, why oh why ? hmmm, kau dah lupa aku eahhhh! takpe takpe , aku paham ;) kau kan sedang mencari kawan sejati yang macam aku and emy kan :p so busy tulah agaknya , sampai lupa nk text aku. hahaha, WOW OH WOW.

Wahai cik Dalya, I'm warning you. tolonglah text aku bila kau balik sini. susah ke? tak kan? :) aku baru dua kali tak dapat jumpa dah sakit hati sikit dengan kau :P apatah lagi emy yang dah berapa lama kau tak jumpa kann? 
Tapi takpa Dalya, aku tak kecewa punn , tapi SUKAAA! , hahahaha.... 

Sory laa Lyaaa , kot kau terasa dengan ayat aku kat atas , tapi please *mohon terasa! hahahah, kay aku GILA sekarang :P Hmm, dah takda pape dah aku nak cakap. only 6word aku nak describe kan untuk kau! baca baik-baik! FAHAM!
:)

I MISS YOUU SOO MUCHH GILAAAA!


Sincerely, your friend!

DalyaIsa


No comments:

Post a Comment