Thursday, 18 October 2012

Harap Redha!

Hai! Assalamualaikum! :)
Lama tak sentuh blog, *berhabuk* cehh! hahahaha, aku nak story pasal member aku nii. ramai yang cakap muka aku dengan dorang sama, tapi aku tak nampak apa yang sama -,- 

firstly , the moment yang aku tak boleh lupa is FATIN, tetiba teringat pasal dekat kem #HarapRedha masa bulan 7 haritu :) seronok doh kem tuuuu! seriously , Abang abang and kakak kakak fasi semuanyaaa hot hot belaka! hahahaha, dorang okaylaaa. not bad! enjoy gila dekat camp tuu!

dari kiri : kak suhana, ckg jojo, ckg anwar, ckg zaim, ckg jinggo, ckg wan, ckg kamal, ckg syafiq, kak leya*kot lupalah :)*

korang tengoklah sendiri yeee , saya suka Abang Zaim sebab dia yang panggil kami kembar masa dekat camp! 

Ni masa dia tengah beri ceramah, korang nampak aku? acer carik . hahahaha

teringat ayat terakhir dia "Kembar mana kembar?" then bila abang zaim nampak kitorang dia cakap "Bye kembar!" AWWWWW~ hahaha

OK! nilaaa Abang Zaim ;) *Pasrah*


Seronok yang teramat sangat dekat camp tu, rasa nak pergi lagi sekali! nak pergi mandi lumpur lagi *merayu sangat* hahahha siapa yang pernah join #HarapRedha memang tak boleh lupa kenangan kenangan yang tercipta kat sana :P cewaaaah! hahaha

FATIN & SAYA!

muka sama ke? takkan! tapi kalau yang ini? :O 

hahahahhaa,sama kannnn! 

ada laaa sikit :P aku malas nak cakap banyak, saja je nk story pasal #HarapRedha camp ni! rinduuuu mereka :) thanks to Sabreena kerana mengesyorkan tawarantentang perkhemahan ini kepada saya :* hahahahhaa thanks sabbb!!! 

*Those yang nak tahu betapa seronoknya kitorang kat sana , Kem CguJinggo
ada beberapa gambar kitorang kat sana, tak pun ajibzbadar ada banyak gambar kitorang! tengok sendiri yee :) 
Bye terima kasih! 
Assalamualaikum! :)

*Sorry saya curi gambar awak awak semua :P

Thursday, 4 October 2012

RINDU

Haii, Hmm . nothing to say. just wanna say I miss MY Dalya soo much! aku rindu kau lah GILA! kau faham tak , rinduuuuu -,- Aku tahu kau balik sini kan lyaaa! 28/9/201 lagi kau dah balik kan. aku tahu pun sebab ina ckp dekat aku. kalau tak mmg kene tipu hidup2 laa kot. hahaha.

kau balik sini  tapi kau tak text aku punng, why oh why ? hmmm, kau dah lupa aku eahhhh! takpe takpe , aku paham ;) kau kan sedang mencari kawan sejati yang macam aku and emy kan :p so busy tulah agaknya , sampai lupa nk text aku. hahaha, WOW OH WOW.

Wahai cik Dalya, I'm warning you. tolonglah text aku bila kau balik sini. susah ke? tak kan? :) aku baru dua kali tak dapat jumpa dah sakit hati sikit dengan kau :P apatah lagi emy yang dah berapa lama kau tak jumpa kann? 
Tapi takpa Dalya, aku tak kecewa punn , tapi SUKAAA! , hahahaha.... 

Sory laa Lyaaa , kot kau terasa dengan ayat aku kat atas , tapi please *mohon terasa! hahahah, kay aku GILA sekarang :P Hmm, dah takda pape dah aku nak cakap. only 6word aku nak describe kan untuk kau! baca baik-baik! FAHAM!
:)

I MISS YOUU SOO MUCHH GILAAAA!


Sincerely, your friend!

DalyaIsa