Thursday, 18 October 2012

Harap Redha!

Hai! Assalamualaikum! :)
Lama tak sentuh blog, *berhabuk* cehh! hahahaha, aku nak story pasal member aku nii. ramai yang cakap muka aku dengan dorang sama, tapi aku tak nampak apa yang sama -,- 

firstly , the moment yang aku tak boleh lupa is FATIN, tetiba teringat pasal dekat kem #HarapRedha masa bulan 7 haritu :) seronok doh kem tuuuu! seriously , Abang abang and kakak kakak fasi semuanyaaa hot hot belaka! hahahaha, dorang okaylaaa. not bad! enjoy gila dekat camp tuu!

dari kiri : kak suhana, ckg jojo, ckg anwar, ckg zaim, ckg jinggo, ckg wan, ckg kamal, ckg syafiq, kak leya*kot lupalah :)*

korang tengoklah sendiri yeee , saya suka Abang Zaim sebab dia yang panggil kami kembar masa dekat camp! 

Ni masa dia tengah beri ceramah, korang nampak aku? acer carik . hahahaha

teringat ayat terakhir dia "Kembar mana kembar?" then bila abang zaim nampak kitorang dia cakap "Bye kembar!" AWWWWW~ hahaha

OK! nilaaa Abang Zaim ;) *Pasrah*


Seronok yang teramat sangat dekat camp tu, rasa nak pergi lagi sekali! nak pergi mandi lumpur lagi *merayu sangat* hahahha siapa yang pernah join #HarapRedha memang tak boleh lupa kenangan kenangan yang tercipta kat sana :P cewaaaah! hahaha

FATIN & SAYA!

muka sama ke? takkan! tapi kalau yang ini? :O 

hahahahhaa,sama kannnn! 

ada laaa sikit :P aku malas nak cakap banyak, saja je nk story pasal #HarapRedha camp ni! rinduuuu mereka :) thanks to Sabreena kerana mengesyorkan tawarantentang perkhemahan ini kepada saya :* hahahahhaa thanks sabbb!!! 

*Those yang nak tahu betapa seronoknya kitorang kat sana , Kem CguJinggo
ada beberapa gambar kitorang kat sana, tak pun ajibzbadar ada banyak gambar kitorang! tengok sendiri yee :) 
Bye terima kasih! 
Assalamualaikum! :)

*Sorry saya curi gambar awak awak semua :P

Thursday, 4 October 2012

RINDU

Haii, Hmm . nothing to say. just wanna say I miss MY Dalya soo much! aku rindu kau lah GILA! kau faham tak , rinduuuuu -,- Aku tahu kau balik sini kan lyaaa! 28/9/201 lagi kau dah balik kan. aku tahu pun sebab ina ckp dekat aku. kalau tak mmg kene tipu hidup2 laa kot. hahaha.

kau balik sini  tapi kau tak text aku punng, why oh why ? hmmm, kau dah lupa aku eahhhh! takpe takpe , aku paham ;) kau kan sedang mencari kawan sejati yang macam aku and emy kan :p so busy tulah agaknya , sampai lupa nk text aku. hahaha, WOW OH WOW.

Wahai cik Dalya, I'm warning you. tolonglah text aku bila kau balik sini. susah ke? tak kan? :) aku baru dua kali tak dapat jumpa dah sakit hati sikit dengan kau :P apatah lagi emy yang dah berapa lama kau tak jumpa kann? 
Tapi takpa Dalya, aku tak kecewa punn , tapi SUKAAA! , hahahaha.... 

Sory laa Lyaaa , kot kau terasa dengan ayat aku kat atas , tapi please *mohon terasa! hahahah, kay aku GILA sekarang :P Hmm, dah takda pape dah aku nak cakap. only 6word aku nak describe kan untuk kau! baca baik-baik! FAHAM!
:)

I MISS YOUU SOO MUCHH GILAAAA!


Sincerely, your friend!

DalyaIsa


Wednesday, 12 September 2012

Good Luck!

Haiii!
Lama sudah tak update , heee :) just nak wish good luck dekat korang yang amek exam ataupun calon UPSR, PMR and PMR . Mesti berdebar kan! Budak UPSR dah start jawab semalam kan? besok last! yahoo, seronok leteww :p
Hahahahahaha
Byee :)


(: Good Luck! :)


*entry tersangatlah bosan --'

Monday, 21 May 2012

Super Spontan!

Okayokayokayokayokayokayokenggggggg!
yahhh , hahaha macam Abang Mus tak ? :P
hee , actually .bosan tak tahu nak update apa , so update jelaa pasal super spotan ni . hahaha . korang kompom tengok jugak kann ! Rugi laa bhaii kalau tak nengok! Actually , sangat berterima kasih dekat Rahim kerana masuk kumpulan Beruang Comel ! *aku nak Zizan senanye!! tapi takpe laa , mana tahu jumaat ni pulak dia masuk team BC kan??? manalah tahu :)
Change Group!

And! korang tengok takk masa Johan bagi hadiah dekat Zizan tu? tengok kann? sweeeett sangat! jelous aku! SUMPAH! bilalah aku nak ada kawan yang baik macam tu? *dah keje nanti :P mintak-mitaklah kan :) hahaha berangan je keje aku !
Best Friend !
JoZan terbaek ;)
okay ! semoga relay dorang tetap utuh sampai bila-bila :) Aminn . so , teruskan menyokong BC sampai final yea . hahaha *sempat promote kay! alrite! bye , Assalamualaikum :)

Bersantai

hello! hee , aku nak update gambar masa kitorang pergi kolam air panas masa bulan 3 . Hahaha , knp baru upload? sukahati Mak Jemah laaaaa! hahahaha so enjoy saje laaa ye?
cousiness

3 hotchick*

see , aku tak berani nak rendam kaki :)

cuba carik mana satu selipar aku :)

our ladies!

nak pergi ke kereta!

Ain and Princess 

otw balik , 

Manusia kat dalam kereta Sareena

Me! *belakang tu mak saya

Kolam Air Panas
Sg. Gersik
Muar , Johor 
Okay ! tuu je :P Peace!
Assalamualaikum :)









Tuesday, 8 May 2012

Super spontan!

Hello! ahahaha . korang suka tengok super spontan takk? heee ! suka kann? aku poonnn laaaaah ! haha :D aku suka Beruang Comel <3 kau? mesti Angsa Ganas kannn? sebab Zizan kann? hahaha , actually aku pun suka Angsa Ganas jugak senanyee :p hahaha , tapi lebih kepada Beruang Comel , sebab Mak Jemah <3 hahahaha . aku suka diaa! diaa tuu sexyyy okayy! :) 
aku taknak cakap banyak senanye :p korang enjoy je laaa gambar ni , aku cilok from RED photo . aku sukaa gambar2 yang dia tangkap . beautiful :) ini adalah antara koleksi yang paling aku sukaa :)
Beruang Comel
Angsa Ganas


Zizan '9'

Izzah versi Zizan 

Shark versi Johan 

Zizan Razak 


JoZan :D

Mak Jemah :D

ituu sajaa! :D next time aku update lagi laaaah !
Jangan lupa saksikan Super Spontan setiap hari Jumaat pukul 10.00 malam hanya di Astro Warna ! *
dah macamm penyampai berita opulak ni . HAHAHAHA :D okay byeeee! Assalamualaikum :) 

Wednesday, 2 May 2012

I'm Back !

Hi semuaa!
Assalamualaikum ! hee , lama dah tak update kan .. berhabuk sudah blog aku nii , actually haa internet bapak aku tak bayar so thats why tak dapat update . hee , lepas ni dah boleh update dah . hahaha . banyak sangat benda aku nak share kat sini , tapi aku lupaa :/ *shit hahaha . so lupakan jee , benda yang aku ingat cuma , banyak kawan aku dah pindah sekolah! mula-mula Dalya , lepastu Sha zra , lastly Zafyrah! makin sunyi :( untunglaa dorang dapat keluar dari sungai besi ni :P hahaa
okaylah 
 , kepala kusut tak ada benda nak di-share-kan:P
Byee semuaa!

Wednesday, 22 February 2012

February

maulidur rasul

Salam maulidur rasul buat semua ! hahaha , aku tahu dah lambat untuk memberi ucapan yang macamtu . tapi sukahati akulahhh nak ucap ke taknak! :p sibuk jee! 

okay , aku ada banyak nak share . *banyaklah sangat :P masa tu aku nampak azzam! wootwooot! *dah lali dah nampak dia :p dia smart lah jugakkk! :P hahaha , nampak aku senyummmmmmmm je :) *perasan! tapi aku tak sempat nak amek gambar dia , yelah kelangkabut aku sebab lambat! PEACEE :D alaa ,biarlahh tak dapat pun . tiap tiap tahun jumpa kot :p *bajet lagi lagi aku dengar dia tukar sekolah --' SMKBTS --> SMKSB , biarahh masalah dia ! haha kesian cik bintang sebab tak dapat tengok Azzam tuu , well lain kali boleh tengok :)

so , maleh nak story . here some picture! enjoy babies :*
me with cik bintang :)
dapat duit X)
kau pun --'
kena beratur untuk dapat duit
aku , adik nd ibuayah :*
my family :*
aku , adik nd ibu :*
with beloved mother!
sepanduk blok 11
Happy Birthday! 

12/2/2012 . itu adalah tarikh lahir sayaa . yaa! ade sesape yang sama dengan aku ke? *jiran sebelah rumah haha K . thankss dekat kawan kawan aku yang wish dekat aku haritu . TQVM babes :* sayaangggg korangg ! ada yang call ada yang text , ada yang post kat facebook and twitter also! terimaa kasih sangat sangat! Nest year wish lagi yeaa :P insya-ALLAH kalau aku panjang umur :)btw , Hadiah takde kee? Haha JK dude!

Hari ini

yahh , Kadet Polis . terasa bengang bila sepbut nama ni . idk mungkin sebab pasal siang tadi . "kenapa? kenapa?" takpayah tahu la kenapa . siapa yang ada dekat situ confirm tahu apa jadi .SANGAT SAKIT HATI! okayy :) cool! sekejap ke marah sebab nampak my sweetheart! Haaaaaaaaaaaa! hateyou boy :* hahahaha . baju sama pulok! haihhh , bak kate Emylia "J O D O H" aminnnn! mintak mintaklah masin mulut kau emy . Hahahaha :D 

Byeee! Assalamualaikum :)
Lots of love 
Nurhanisah :) 

Friday, 3 February 2012

Rinduu :')

Nur Ain Panut
Aku rindu diaa! hahaha kay :)aku macam tak sabar nak jumpa kau doh , idk why! mungkin dah lama tak sembang . Atau mungkin dah lama tak tidur sama --' *MUNGKIN . haha , so 5/2 aku balik johor . like usually laa dear! bentangkan tilam untuk aku yea . hahaha . Thankyou! :)lama sikit kot aku balik kampung haha , 2 hari je kod :p ,lagipun kau pun tak cuti panjang sangat . maklumlahh Budak U hahaha :D *chill

Itu je yang aku nak cakap sebenarnya! *otak kosong :p kay byee Assalamualaikum :)

Saturday, 21 January 2012

Pra-Diploma

aku malas nak membebel dekat sini! hahahah k. semuanya telah dipostkan oleh sepupu aku , korang tengok je dekat blog dia eh! follow sekali Pun boleh :) 

http://miss-bintang.blogspot.com/

 

baca sendiri yee! thankyou love! :)

Friday, 13 January 2012

Najwa Latif - Sahabat lirik


saya sayang kawan saya! mmuaaahhhh :* TQVM sebab sudi kawan dengan saya! heart youu :)