Monday, 21 May 2012

Super Spontan!

Okayokayokayokayokayokayokenggggggg!
yahhh , hahaha macam Abang Mus tak ? :P
hee , actually .bosan tak tahu nak update apa , so update jelaa pasal super spotan ni . hahaha . korang kompom tengok jugak kann ! Rugi laa bhaii kalau tak nengok! Actually , sangat berterima kasih dekat Rahim kerana masuk kumpulan Beruang Comel ! *aku nak Zizan senanye!! tapi takpe laa , mana tahu jumaat ni pulak dia masuk team BC kan??? manalah tahu :)
Change Group!

And! korang tengok takk masa Johan bagi hadiah dekat Zizan tu? tengok kann? sweeeett sangat! jelous aku! SUMPAH! bilalah aku nak ada kawan yang baik macam tu? *dah keje nanti :P mintak-mitaklah kan :) hahaha berangan je keje aku !
Best Friend !
JoZan terbaek ;)
okay ! semoga relay dorang tetap utuh sampai bila-bila :) Aminn . so , teruskan menyokong BC sampai final yea . hahaha *sempat promote kay! alrite! bye , Assalamualaikum :)

Bersantai

hello! hee , aku nak update gambar masa kitorang pergi kolam air panas masa bulan 3 . Hahaha , knp baru upload? sukahati Mak Jemah laaaaa! hahahaha so enjoy saje laaa ye?
cousiness

3 hotchick*

see , aku tak berani nak rendam kaki :)

cuba carik mana satu selipar aku :)

our ladies!

nak pergi ke kereta!

Ain and Princess 

otw balik , 

Manusia kat dalam kereta Sareena

Me! *belakang tu mak saya

Kolam Air Panas
Sg. Gersik
Muar , Johor 
Okay ! tuu je :P Peace!
Assalamualaikum :)









Tuesday, 8 May 2012

Super spontan!

Hello! ahahaha . korang suka tengok super spontan takk? heee ! suka kann? aku poonnn laaaaah ! haha :D aku suka Beruang Comel <3 kau? mesti Angsa Ganas kannn? sebab Zizan kann? hahaha , actually aku pun suka Angsa Ganas jugak senanyee :p hahaha , tapi lebih kepada Beruang Comel , sebab Mak Jemah <3 hahahaha . aku suka diaa! diaa tuu sexyyy okayy! :) 
aku taknak cakap banyak senanye :p korang enjoy je laaa gambar ni , aku cilok from RED photo . aku sukaa gambar2 yang dia tangkap . beautiful :) ini adalah antara koleksi yang paling aku sukaa :)
Beruang Comel
Angsa Ganas


Zizan '9'

Izzah versi Zizan 

Shark versi Johan 

Zizan Razak 


JoZan :D

Mak Jemah :D

ituu sajaa! :D next time aku update lagi laaaah !
Jangan lupa saksikan Super Spontan setiap hari Jumaat pukul 10.00 malam hanya di Astro Warna ! *
dah macamm penyampai berita opulak ni . HAHAHAHA :D okay byeeee! Assalamualaikum :) 

Wednesday, 2 May 2012

I'm Back !

Hi semuaa!
Assalamualaikum ! hee , lama dah tak update kan .. berhabuk sudah blog aku nii , actually haa internet bapak aku tak bayar so thats why tak dapat update . hee , lepas ni dah boleh update dah . hahaha . banyak sangat benda aku nak share kat sini , tapi aku lupaa :/ *shit hahaha . so lupakan jee , benda yang aku ingat cuma , banyak kawan aku dah pindah sekolah! mula-mula Dalya , lepastu Sha zra , lastly Zafyrah! makin sunyi :( untunglaa dorang dapat keluar dari sungai besi ni :P hahaa
okaylah 
 , kepala kusut tak ada benda nak di-share-kan:P
Byee semuaa!