Saturday, 31 December 2011

happy new year !

2011 ? Hmm , tersangatlah banyak peristiwa yang menyeronokkan & menyedihkan :) korang semua pun tentu adaa kan! haruslaahh ;)pasti  korang tak boleh lupakan peristiwa peristiwa tersebut ! sama macam aku laa .


so , kita dah boleh say GOODBYE 2011 AND HELLO 2012 ! yeahh , haha , wait seminit ! tarikh lahir korang cantik tak? eheh , I mean like thiss 12/02/2012 :D yaaahhhhhhh , cantik kan tarikh lahir aku :P korang hado ? takdo kann , so diam!


apa wish korang untuk tahun 2012? share lahh sikit :) aku harap ada banyak kegembiraan untuk aku lalui untuk tahun 2012 neh ! tak mahu kesedihan :( itu cukup perit bagi semua org kan! so , taknaklah peristiwa peristiwa yang menyedihkan berulang lagi :) 


okay ! so 2012 umur aku adalah sweet sixteen , anda ? :P so , kalau ade yang PMR & SPM next year . I only can say goodluck to you :) i'll pray for you guys INSYAALLAH :D


nothing to say! :P , okay byeee semuaaa! Assalamualaikum :)


P/S : doakan saya hidup sejahtera :)

Monday, 26 December 2011

sunyi :'(

kenapa baru sekarang aku rasa sunyi? lepas dapat keputusan PMR semua senyap . semua hilang! korang pergi mana? ohh lupaa! mestilahh tengah enjoy , tengah holiday sana sini kan? :) aku kat sini cuma nak bagitahu yang aku rindukan korang ! tu jee .k baii
 

Thursday, 22 December 2011

1A 1B 6C :(

Hmm , hallo stalker! yahh . result saya memang menyedihkan! seriously . dissapointed ! seronok tengok diorang! emylia , dalya FATIN terutama sekali!!!!!!!!!!!! yahhh youu FATIN ! geram aku ! haishhh , btw youguyss memang terrhebat! yahhh , salute kat korunk laa! ;) really proud of them!


haiihh , sampai sekolahh dah menjerit! emy mcj , she got 2a's ! dalya macam orang gilaaa , seriouslyy aku cakap ! itu baru keputusan member dia . bukan keputusan dia dh menjerit macam orang gilaa . hahaha

then dah beratur nk amek nih! dakya punya turn dah dapat slip , *jerit sambil undur* hanya nak carik aku untuk peluk? --' takpe terima jee ;)pergh! keliling usha aku LYA ! segan bedey ! kau sampai tudung dah tak betul! hahaha , tekeluar rambut bagai :p ahahahaha . lya menangis? semestinya! tangan lya menggeletar? semestinya!!!!! hahaha :D

turn aku?? okay sure korunk tahu macam mana perasaan aku kan? okay *bayangkan sendiri* 

aku text ayah aku mintak BB ! okay bapak aku cakap "tengoklah nt" weeeeeeeeeeee! hopefully dapat . akak nak sagt BB yah! :) korunk mesti ada hadiah tersendiri kan? mungkin lg mahal dr aku kea? 

sekali lagi ,TAHNIAH dekat korunk yang dapat banyak sangat A :) sory lepas nih aku dah takde masa nak gelak dgn korunk sgt , gelak2 pun bukan dpt banyak A . tak mcm korunk gelak banyak2! A pun dapat banyak . okay bye semua , assalamualaikum :)

P/S : word "hahaha" doesn't mean aku gelak okay!

Thursday, 15 December 2011

omg! result :/

what if?! homaiii , result dah nak keluar lahh .serious cuak! gila kau tak cuak?! okayy! aku rasa macam nak menjerit sekarang.. can ah? ofcourse laa~ blog aku :p AAARRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!! tension aku! haishhhh.


what if?! homaiii , kalaulah result aku teruk! acane? duh, confirm lahh , rambut aku kena potong! ahhh , tak suka rambut pendek laaa! Hmm! 


what if?! homaiii , kalaulah result aku terbaik! I mean , ada A even satu . confirm aku dapat apa yg aku nak! kankan? hooyeaaayy! hahahaha , BB! wait for me yeahh? i'll get you later! hooorreeeeyy! seronok dol ;) *hopefully :O 

I can only pray to get the best results , and I was counting days to take PMR slip ;) 

aku tahu , semua ahli keluarga aku di johor mahupun di kelantan! semua pandai-2 belaka ;) alhamdulillah syukur! aku dah cuba berusaha sedaya upaya aku , hanya tuhan sahaja yg tahu sekuat mana usaha aku selama ini . skrg aku tawakal jelahh . mudah-mudahan! 'tuah' berpihak sebelah aku ;) aminn , syukur! 


okaylah korunk! aku doakan semua 'tuah' berpihak ke sebelah kita semua , aminn! byee , Assalamualaikum ;)

Saturday, 3 December 2011

jomheboh!

heyy you guyss! ahahaha . JOMHEBOH! yess , well , this is the best! nak tahu knp? hahaha . sebab aku jumpa artis! kau ada tak ada kan :p hahahaha . actually , ini adalah perkara yang paling interesting bg aku , sebab!  hahaha , aku jumpa pelakon juvana! yesss! themm :)
lovee themm!


be jellyy uollsss! hahahhaaha . bukan senang tau nak dapat jumpa depaa nihh! maklumlah , artis! seronok gilaa dapat jumpa depaaa! aaaaaa! seriously ! muka botak dulu yg aku nampakk! teruss menjerit okayy! terujaa bodoh! hahahaha ! kalau kau pun kan? aku tahulahh!

banyak benda happening yg berlaku kat situu! yess! meriah gilaa wehh! lagi-2 harini adalah birthday boyy! siapa ? tekalah dol! hahaha , tk tahu kan? ofcourse 'ABANG BOTAK' sayaa :) heee! happy birthday abang yg ke-25! semoga dimurahkan rezeki , aminn :) 

i dont know siapa yg main gitar tadi , tp aku tahu dia salah sorang kumpulan Drama Band! wahhh! gempakkk , kiterorg nyanyi lagu harijadi utk abang botak ber-ramai2! pergh , memang tiptop habisss! 

semua budak2 juvana  wish dkt abang botak . Daim jahh yg takdak , dia p penang! *yeke? hahahha ! waatevaaa! komeng ada! haiyooo tinggi dohh! mendongak okay bila aku tengok dia! hahaha , PANJANG also! dia memang tinggi , takpayah cakap laa kann ;)

happeninng gilaaakk! depaa poco-2! botak karaoke! haaa , seronokk ;) aku frust! sebab aku beli baju T-shirt JUVANA , tp have no signature from them! weird! sebab dorunk tengah busy bergambar dengan fanss depaa , sampai berpeluhh ! sedihh laaa! jelous tengokk fatin :p

btw, i lovee themm! tqvm dekat fatin and lya . cz sudi p jomheboh! hahaha , yelahh tempat panas2 kann :) hahahaha , kesiann! tp enjoy ryte!  


and aku tak sangka gilaaa! dapat jumpa Tasha Shila! omgomg! gilaa cunn! wangi dohhh berdiri sebelahh diaa , sampai sesak nafas aku :p korank kenalkan dia ? hahhaaha yess! BUNGA APRIL <3 and aku pun jumpa MAK tiri diaa , siapa ? hanez suraya :) cunn gila wehhh ! thiss picture aku, fatin and dalya with both of her :) loveeeitttt!





sweety :)
 sweety :)

okayy thatss all , more picture? waittt! hahahaha , betteri undurkan diri dulu :p okay thanks a lotss for JUVANA , Tasha , Hanez sebab sudi bergambar dengan kiteorg ;D , see you againn! *HOPEFULLY* :) byeeee! 
kak hanez and dalya :D
kak hanez and me :D
kak hanez and fatin :D
fatin , adam and me :D
me , fatin and talha :D
fatin , syazwan and me :D
signature from talha :D
signature from adam :D
JUVANA :D