Saturday, 31 December 2011

happy new year !

2011 ? Hmm , tersangatlah banyak peristiwa yang menyeronokkan & menyedihkan :) korang semua pun tentu adaa kan! haruslaahh ;)pasti  korang tak boleh lupakan peristiwa peristiwa tersebut ! sama macam aku laa .


so , kita dah boleh say GOODBYE 2011 AND HELLO 2012 ! yeahh , haha , wait seminit ! tarikh lahir korang cantik tak? eheh , I mean like thiss 12/02/2012 :D yaaahhhhhhh , cantik kan tarikh lahir aku :P korang hado ? takdo kann , so diam!


apa wish korang untuk tahun 2012? share lahh sikit :) aku harap ada banyak kegembiraan untuk aku lalui untuk tahun 2012 neh ! tak mahu kesedihan :( itu cukup perit bagi semua org kan! so , taknaklah peristiwa peristiwa yang menyedihkan berulang lagi :) 


okay ! so 2012 umur aku adalah sweet sixteen , anda ? :P so , kalau ade yang PMR & SPM next year . I only can say goodluck to you :) i'll pray for you guys INSYAALLAH :D


nothing to say! :P , okay byeee semuaaa! Assalamualaikum :)


P/S : doakan saya hidup sejahtera :)

Monday, 26 December 2011

sunyi :'(

kenapa baru sekarang aku rasa sunyi? lepas dapat keputusan PMR semua senyap . semua hilang! korang pergi mana? ohh lupaa! mestilahh tengah enjoy , tengah holiday sana sini kan? :) aku kat sini cuma nak bagitahu yang aku rindukan korang ! tu jee .k baii
 

Thursday, 22 December 2011

1A 1B 6C :(

Hmm , hallo stalker! yahh . result saya memang menyedihkan! seriously . dissapointed ! seronok tengok diorang! emylia , dalya FATIN terutama sekali!!!!!!!!!!!! yahhh youu FATIN ! geram aku ! haishhh , btw youguyss memang terrhebat! yahhh , salute kat korunk laa! ;) really proud of them!


haiihh , sampai sekolahh dah menjerit! emy mcj , she got 2a's ! dalya macam orang gilaaa , seriouslyy aku cakap ! itu baru keputusan member dia . bukan keputusan dia dh menjerit macam orang gilaa . hahaha

then dah beratur nk amek nih! dakya punya turn dah dapat slip , *jerit sambil undur* hanya nak carik aku untuk peluk? --' takpe terima jee ;)pergh! keliling usha aku LYA ! segan bedey ! kau sampai tudung dah tak betul! hahaha , tekeluar rambut bagai :p ahahahaha . lya menangis? semestinya! tangan lya menggeletar? semestinya!!!!! hahaha :D

turn aku?? okay sure korunk tahu macam mana perasaan aku kan? okay *bayangkan sendiri* 

aku text ayah aku mintak BB ! okay bapak aku cakap "tengoklah nt" weeeeeeeeeeee! hopefully dapat . akak nak sagt BB yah! :) korunk mesti ada hadiah tersendiri kan? mungkin lg mahal dr aku kea? 

sekali lagi ,TAHNIAH dekat korunk yang dapat banyak sangat A :) sory lepas nih aku dah takde masa nak gelak dgn korunk sgt , gelak2 pun bukan dpt banyak A . tak mcm korunk gelak banyak2! A pun dapat banyak . okay bye semua , assalamualaikum :)

P/S : word "hahaha" doesn't mean aku gelak okay!

Thursday, 15 December 2011

omg! result :/

what if?! homaiii , result dah nak keluar lahh .serious cuak! gila kau tak cuak?! okayy! aku rasa macam nak menjerit sekarang.. can ah? ofcourse laa~ blog aku :p AAARRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!! tension aku! haishhhh.


what if?! homaiii , kalaulah result aku teruk! acane? duh, confirm lahh , rambut aku kena potong! ahhh , tak suka rambut pendek laaa! Hmm! 


what if?! homaiii , kalaulah result aku terbaik! I mean , ada A even satu . confirm aku dapat apa yg aku nak! kankan? hooyeaaayy! hahahaha , BB! wait for me yeahh? i'll get you later! hooorreeeeyy! seronok dol ;) *hopefully :O 

I can only pray to get the best results , and I was counting days to take PMR slip ;) 

aku tahu , semua ahli keluarga aku di johor mahupun di kelantan! semua pandai-2 belaka ;) alhamdulillah syukur! aku dah cuba berusaha sedaya upaya aku , hanya tuhan sahaja yg tahu sekuat mana usaha aku selama ini . skrg aku tawakal jelahh . mudah-mudahan! 'tuah' berpihak sebelah aku ;) aminn , syukur! 


okaylah korunk! aku doakan semua 'tuah' berpihak ke sebelah kita semua , aminn! byee , Assalamualaikum ;)

Saturday, 3 December 2011

jomheboh!

heyy you guyss! ahahaha . JOMHEBOH! yess , well , this is the best! nak tahu knp? hahaha . sebab aku jumpa artis! kau ada tak ada kan :p hahahaha . actually , ini adalah perkara yang paling interesting bg aku , sebab!  hahaha , aku jumpa pelakon juvana! yesss! themm :)
lovee themm!


be jellyy uollsss! hahahhaaha . bukan senang tau nak dapat jumpa depaa nihh! maklumlah , artis! seronok gilaa dapat jumpa depaaa! aaaaaa! seriously ! muka botak dulu yg aku nampakk! teruss menjerit okayy! terujaa bodoh! hahahaha ! kalau kau pun kan? aku tahulahh!

banyak benda happening yg berlaku kat situu! yess! meriah gilaa wehh! lagi-2 harini adalah birthday boyy! siapa ? tekalah dol! hahaha , tk tahu kan? ofcourse 'ABANG BOTAK' sayaa :) heee! happy birthday abang yg ke-25! semoga dimurahkan rezeki , aminn :) 

i dont know siapa yg main gitar tadi , tp aku tahu dia salah sorang kumpulan Drama Band! wahhh! gempakkk , kiterorg nyanyi lagu harijadi utk abang botak ber-ramai2! pergh , memang tiptop habisss! 

semua budak2 juvana  wish dkt abang botak . Daim jahh yg takdak , dia p penang! *yeke? hahahha ! waatevaaa! komeng ada! haiyooo tinggi dohh! mendongak okay bila aku tengok dia! hahaha , PANJANG also! dia memang tinggi , takpayah cakap laa kann ;)

happeninng gilaaakk! depaa poco-2! botak karaoke! haaa , seronokk ;) aku frust! sebab aku beli baju T-shirt JUVANA , tp have no signature from them! weird! sebab dorunk tengah busy bergambar dengan fanss depaa , sampai berpeluhh ! sedihh laaa! jelous tengokk fatin :p

btw, i lovee themm! tqvm dekat fatin and lya . cz sudi p jomheboh! hahaha , yelahh tempat panas2 kann :) hahahaha , kesiann! tp enjoy ryte!  


and aku tak sangka gilaaa! dapat jumpa Tasha Shila! omgomg! gilaa cunn! wangi dohhh berdiri sebelahh diaa , sampai sesak nafas aku :p korank kenalkan dia ? hahhaaha yess! BUNGA APRIL <3 and aku pun jumpa MAK tiri diaa , siapa ? hanez suraya :) cunn gila wehhh ! thiss picture aku, fatin and dalya with both of her :) loveeeitttt!





sweety :)
 sweety :)

okayy thatss all , more picture? waittt! hahahaha , betteri undurkan diri dulu :p okay thanks a lotss for JUVANA , Tasha , Hanez sebab sudi bergambar dengan kiteorg ;D , see you againn! *HOPEFULLY* :) byeeee! 
kak hanez and dalya :D
kak hanez and me :D
kak hanez and fatin :D
fatin , adam and me :D
me , fatin and talha :D
fatin , syazwan and me :D
signature from talha :D
signature from adam :D
JUVANA :D

Friday, 25 November 2011

OMBAK RINDU

yess! uguyss mesti tak sabar nak tengok filem neh kann? aku pun tak ketinggalan jugak! hehehehhe :D first mase aku tengok iklan dia , macam best macam tak! hahaha .


thenn , sepupu aku dtg dia bawak novel OMBAK RINDU , aku pun bacalahh! awesomeee! bestt gila-gila laah! hahahah . so , aku dah plan naak p tengok jugak. even emylia takdakk :( . lepas dia balik dr singapore , kami nak tengok lg sekali! heheheh , mesti lagi seronok! haihh , tu laa emylia! sape soh pergi lama-lama?
hahahah . 40minute left , kau dh nak flight kann ? hati-hati sayang! 



aku rasa macam tak berapa sesuai lahh aaron dengan maya -,- . kann aaron lebih sesuai dengan rita rudaini! kannn?!!!! hahahha papepunn! biarlahh pengarah yg tentukann ;) aku sebagai peminat hanya mampu menonton sajaaa :)


okayyy! hopefully dapat tengok OMBAK RINDU pada 01.12.2011 , hahaha . guyss , enjoy your day :)

Tuesday, 18 October 2011

ungunya cinta ;)

yahh ! you guyss mesti  pernah tengok cerita nehh kan ? kan takk ?! hahahaha, yess so aku nk bercerita dekat budak yg pernah tengok cerita nehh je , yg tak pernahh ? duduk diam2 kalo nk dengar! hahaha :D

sharnaaz ahmad ! yahh , i love himm ! hahahha , lakonan dia mantoppp! seriouslyy ! lagi2 dlm cerita nehh , sweet gila siakk ! XD . ending dia ! so sad :( . tak percaya ? tengok aah sendiri , kalau korunk tak menangis tgk cerita tuu , mean korunk takdak perasaan ! clear ? thankyou :)

sweet kan ?? hahaha ! handsome + cantik = sedondon ! yesss . hahahaha . dah banyak kali aku tengok cerita nehh , andd tak pernah rasa bosan ! entahhlahh , haihh . yelahh , cerita neh ber-genre kan romantic comedi ;) memangglahh kann ? hahhaha .

tu hero heroin dia , hahaha . yang pembantu tuu . maleh aa aku nk sebutt ! belambakk , andd tentu2 korunk kenal punyalah . itupun kalo korunk tengok cerita tu lahh . alaa , astro . banyak kali ulangan lahh . jangan risau ! hahaha :D 

http://www.youtube.com/watch?v=05kLeIhxwYY 

okayy ! yg kat atas tuu link nyaa ! yahhh , kesian pulok korunk yg tak tengok tuu ! hahaha , denga jee . kan? haa , nyahh ! tengokk lahh . #okaythankyoubye !
 

Monday, 10 October 2011

goodbyee PMR !

yeahhh ! finally .............................. PMR is overr !!!! i like it ahakahak ! hhaahaha , so now .. aku bolehh enjoyy ! boleh hangout dengan kengkawann akuu . hahahahah , inilah saat yang aku nanti-nanti kan wehhh ! korunk pun kan ? yahh i know that .

so sekarang dalam kepala hotak aku dah penuhh ! bukan penuh pasal sekolah , tapipasal HOLIDAYYY ! yahh , holidayy is my favvy you know .. 

ehh , anyway . SPM belum lg kann ? haaa , soo do the best all SPM candidates . i know you can do it guyss ! good luck :) i will pray fer uollsss ! say thankss la dude ! haha

okayy ignore themm ! haahah , now ! saya nak berangan dahh . bubyee !

Wednesday, 28 September 2011

#PMR

hallooo guysss ! wehee , miss you laahh ! sorry lama tk update , yelaa nk exam dh kan ? busy laa . heee . wish me luck okay ? #terimakasih :D


okay , exam ni etul betul buat aku S.T.E.S.S. ! PMR candidate tahu lahh rase stress yg maca mane kn ?  haa , belajar dah tigatahun , exam cuma ommpekhari joo . empathari tulah yang nak menentukan yang aku ni BODOH atau PANDAI , hee .. *berdebar*

harapan mak bapak aku jugak membuatkan aku lagi bertambah stress , "aaa , ya-allah aku stress , aku stress , tolong . aku stress aku stress :p" AHHAAHAHA , *ikut dialog #LAWAKMINGGUINI . hahaha

harapan parents aku takdelah tinggi sampai gunung kinabalu tuu , hahaha . dorunk cuma nak aku dapat A SAHAJA ! ituu jee . tapi aku tak janji untuk bawak balik A tu dekat mak bapak aku . haisshh . i cant do that . aku tak mampu . walaupun aku dah cuba sedaya upaya dalam semua exam sebelum2 ni ..tapi still no A . 


kecewa betul aku ! math lagi lagilahh aku memang tak boleh nak score ! harapan untuk LULUS , ter-sangat2 lahh tipis wehhh ! aku tak minat nak me-ngira2 bagai ni dohhh . 

sekarang  ... aku lebihkan latihan kepada mathematic .. science ? maen tibai je lahh nanti periksa :p mudah2-han lahh dapat jawab ... amin :)

mathematic , setiap kali aku exam mesti FAILED . entahlahh , aku tak tahu lah kenapa ?peninnn --' . anyone yang pandai , diminta tolong ajar aku sedikit . jangan kedekut ilmu dengan aku yeaa ? #okthankyoubye ..


last .. PMR ini yang lastt ! aku harap sangat aku tak FAILED macam dulu ! sejarah dengan science aku dah boleh LULUS , cececewacewah ! hhahaha . setakat atas pagar je yang mampu ! 


to all PMR candidate ! marilah kita ber-sama2 berdoa agar semua dapat strait A . aminn . wishh me luck guysss ? loveyouu ! lepas exam kita hang out sesame nak ??? hahaha . kita roger2 je lahh nanti yeeaaa ! 


#okthankyoubye :D

Friday, 23 September 2011

miss you :)

I MISS YOUU A LOT *MISAI :D

okay name dekat ats nii , hahaah , nickname dia jahh . you guyss tak kenal okayhh , hahaha , anyone close to me , she knew who the boy is . heee ,

wehh , aku rindu kau ! rindu sangat sangat , tadi dapat jugaklah aku lepaskan rindu aku dekat kau sebab kau menggelabah tayang muka dekat aku . hahaha . *perasann :p

kenapa dah lame sangat aku tak nampak kau wehh , mana kau hilang ? kau saja je kan nk sakitkan hati aku , nak risaukn aku ! #eh . *menyampahh .


dah berapa bulan dah ? duabulan lebih kot tk nampak kau dekat schl ! benci aaa ! #lempanglajulajunak ? . hhaha .

but takpe atleast tadi aku dah nampak kau ! yessz , kau pun nampak aku kan ? penipu sangat kalau kau tk nmpak aku , #lempanglajulajunak ? hahahaa , kalau tknak baek mengaku ! *diasedangmeng-angguk* HAHAHA . GEDIKK !

WEHH ,STALKER YANG SAYA SAYANGG DAN DIHORMATI SEKALIAN ! engko tak payah nak menyibuk nk amek tahu siapa kawan rapat aku yerk ? takpayah ? aku tak upah pun kau buat keje tuu , kau buat keje tu just nak tahu siape lelaki tu kannn ? elehhh ! macam aku tak tahu TAKTIK PERANG GERILAA kau tu :P 

haihh , kau makin kacak ! tadi si buncit tu pun cakap "smart ouh dia buat gaya rambut mcm tu" HAHAHA , see , betapa ramainyee yg suke gaya rambut nya yg terkini :p sayangg kau wehh !


balik sekolah aku terserempak kau lagi -,- hammagadd ! hahaha , geram betull ! hisshhhh , saje nak tunjuk macho depan aku leteww ! wuekkk , annoying wehh , hahaha btw , AKU SUKA AKU SUKA :D 


akhir kata dari sya wahai encik M , saya sayang awak sangat sangat ! IMISSYOU lahh bodoh ! . hahahaha . *kita kawan nak ? ahahahah .

sincerly
nurhanisah <3

Tuesday, 20 September 2011

macam ****

haishhh , lame kan tk update ? lalala . atok aku datang derr :D okaylahh nyahh ! aku bukan nk citer pasal atok aku pun ! , aku nak citer psl sekolah aku yang macam **** tuhh ! haha , kau tk tahu aku sekolah mane ? #eh . malas nak bagitahu :p

aku dah mula fedup! mula bengang ! mula bosan ! sebab ape ? nak tahu sebab apa ? haishhh ! banyak sebab dohh ! tapi satu sebab JE yang buat mulut aku nak menyumpah seranah ! hahaha .

KENA CARIK MEJA & KERUSI SETIAP PAGI !
 

yahh ! itu diaa . hanya sebab tu JE yang buat aku rase ....... haishh ! aku pun tk tahu lah ape nk jadi sekolah aku nih , nak kate miskin ?? TAK sebab bukan main banyak bangunan aku tengok . beso beso pulok tuu . 


kau bayangkan lahh , tiap tiap hari OKAY ! tiap tiap hari kene round satu bangunan blok tuu , hanye nok cari kerusi dengan meja , bengang siall ! . haishh . 


aku rasa kawan kawan aku yang berisi tu pun dah kurus dah sekarang sebab hari hari eksesais ! takpayah nk tunggu subject PJ . #eh . hahahaha . sorry guyss :D . 


aku rase budak budak kelas atas tu pun dah jemu tgk muka kiterorg , sebab tiap2 hari ketuk pintu and thenn ,mesti cakap "ada meja lebih tak ? kerusi lebih ?"


hahahah . hari hari ayat yg sama :D gilaa weyhh . okay tadi periksa dah duduk dalam makmal . tetibe pulak makcik yg jaga makmal tu *jiransebelahrumah aku #eh ! membebel ape ntah dekat budak lelaki . 

dengan perasaan yang bengang dan hampa ! dengan segera kiterorg keluar balik class yang tk cukup meja tuuh ! gampang ! okayy , kiterorg igtkan kejap lg kene masuk makmal balik . rupanya TAK ! 
 

last2 pengetua masuk ! bukanye nak greeting dulu , ni tak terus membebel ! perggh ! bernanah telinga ! hahahah . oleh kerana periksa dah mula , dia suruh kiterorg periksa guna REHAL ! perghhh! 


sekali lagi bengang ! kiterorg menapak ke surau , amek kejadah tuu . thenn perikse mcm biase .. RASA JANGGAL TAHU ?! bila budak2 senior rehat , WAAAAHHHHH ! dengan senang hatinya majal kami yeaaa ? #xpedahbiasadah . kami rasa TERHINA !

REHAT****** . lepas rehat , kami dengar ada pengumuman "minta perhatian , kepada pelajar tingkatan 3AMAN diminta pindah ke makmal 2 sekarang"


tetiba zafirah bersuara "tak hingen aku , tadi makcik tu bukkan maen halau lagi !" hahahahha , tapi tak boleh jugak , ada cikgu mana entah sosat masok and paksa kiterorg pergi makmal timetu jugak ! dia tk nmpak kea kitrorg tengah makan ?NAMPOK KE TIDOOOKK ? hahahhah

alhamdulillah , periksa macam biase , berjalan dengan lancar :) mcm biase lepakk kantin dulu makan COKODOK PENYET <3 , ahahahh . then pergi class tambahan thenn aku balik rumah sesorang :( tempuh hujan okayy ! gilaa dah lahh tengah demam demam cenggini :P lalallaala


#okthankyoubye :)

Wednesday, 14 September 2011

cerita hari ini ;)

holla my reporter semuaaa ! selamat hari rabu , hehehehe . okayyh . harini boleh dikatakan banyak benda yang berlaku , haishhh ! rasa nak tergelak jugak lahh bila dok ingat cerita bangang nihh . hahahahha

okayh first . pagi tadi aku bersiap nak pegi sekolah , like usually , rara datang rumahhh . okayy finee . masa aku nak pegi minum air masak sebelum nak pakai kasut , rara jerit nama aku . DIDOT! . pelikk jugak aku , tetibe pulak nak jerit .. macam tak sabo bebeno nak menyembang . hahaha , rupa rupanya dia datang rumah aku dengan lenggang kangkung ! tak bawok beg sekolah . apekehe kome ni yopp ! hahahaha . 

dengan kalangkabutnye , pegi amek kunci motor nak pegi amek beg , mula mula berhenti jumpa aten , then terus pergi rumah rara , pegi amek beg . haihhh . aku dok jangok tunggu kat bawah , dia lenggang lenggang laa pulak! hahahahha . agak agak dalam 10 minit jugaklah tunggu dia kat bawah nii !

thenn terus balik rumah aku balik park motor , aku dengan tak pakai kasut kelangkibut carik kasut ! hahahaa . rara punya pasal laa . grr ! sabosabo . dah siap pakai kasut , aku degan tak salam orang yang dok dalam rumah tuu , aku maen keluar jee ! heee , sory laaa! takut lambat andd tajut kene date dengan SELVA . heeeeee !

dah sampai sekolah . fuhh ! rupanya ada yang lagi lambat dari kiterorunk . kalau tahu laa kan , dah lame aku berlenggang datang sekolah . tak payah nak berlari lari bagai! siall ! apapuntakbolehlahh !

okay thenn periksa macam biase , korunk pun periksa jugak kan ? mesti tahu rasa periksa macam mane kan ? hahaha . tapi ! kiterorunk punya speCIAL sikit , hahaha , nak tahu knp ? sebab kiterorunk periksa kat makmal ! gila senang nak tiru dohh ! korunk ade ? takde kannn ! ;P

okay , then mase periksa GEOGRAFI , kau nak  tahu ape jadi ? hekelehh ! gua dah pernah bace dohh soalan tuu , whereas soalan tuu dari terengganu ! *padahal , member aku print jeee :) tapi nak kata senang tu tidokk le chor , sebab aku belek belek soalan je mase tuhh ! haihh . kalau lah , aku buat latihan tu andd ingat jawapan dia , KOMPOM ! KOMPOM AKU DAPAT A KALI NI ;) hahahahha , menggelabah ! 

okayhh ,da habis waktu sekolah pada jam 1.10 , my gang heading to kantin , makan makan siket , alas perut untuk kelas tambahan nty :) cehh ! heee , okayh . dah 1.30 , pergi ke kalas 3unggul fer kelas tambahan .

sebelum kelas start , my gang sempat lagi ber-snap snap bagai ? hehlamak ! hahahaha . sekali sekala ;) lepas tu cikgu dah sampai , okayh belajar macam biase , yeayy , like usually . tapi tadi aku dengan dalya siapkan kerja sikit , rara dengan emy pulak entah dok sembang gapo dio tok tahu la wehhh . heee , then aku ckp dengan lya "eh! lya cikgu tengah ajar yang bulat bulat tuu !" lokay masa kami ber4 usha papan putih , cikgu dah habis bincang ! gila lahh terlepas ! aku dengan tanpa rasa segan silu nyee bersuara "cikgu , ulang balik bleh tak ?" then cikgu tu cakap "yang mana kamu tak faham?" then , dalya jawab "semua" cikgu cakap lagi "you buat ape tadi?" emy pulak jawab "tadi kiterorunk buat kerja ni cikgu " korunk tahu cikgu jawab ape ??

cikgu membebel dohh ! cikgu cakap mcm ni "blablablablabalcikguberdirilagitadikorunkblablablablabalablabla. daripagisamapaiskrgkorunk blablablablabalablabalabala !" SUDAH ! dalam hati aku cakap **membebel pulaklah orang tua ni , aku suruh ulang bukan suruh membebel ! hahahaa , gila tak ? sakit jee hati kau wehhh , lepas cikgu membebel , aku dok gelak dengan lya tak benti benti , hahahah ! pening --'

okayyh , itu cerita di sekolah ! ni cerita dekat rumah fatin pulokk ;) okayh lepas aku letak beg dekat rumah , aku terus pergi rumah fatin , tapi perjalanan kami terhenti apabila berada di depan rumah fatin! nak tahu kenapa ? cehh ! sibuk jahh ;P hee , ramai gila orang kat dalam rumah kauu tennnn ! oleh kerana sesak . kami sedia menunggu diluar sambil tengok bebudak kecik main , thanks laah fatinn bagi free show kat kiterorunk ;) lalalalala ~

thenn , tak berapa lama lahh tunggu dekat luar tuu , tak lame tuu kiterorunk masok rumah , makan makan andd lepak kejap . hahaha , main majal majal orang pulok dahh ! hahahahaha . lame dah tak lepak macamnihh ;( kalau ade AIN SYUHADA kompom meriahh :)


okayy , tak lame tuu kiterorunk balik rumah , aku duduk dalam bilik . tetiba sepupu aku cakap "kakak ! jum g pasar malam ?" aku ape lagi on sajaa meyhh ;) aku dah siap siap ni okayh ! then aku bawak duit 50hingget ;) tak mahsyuk macam kau laa derr . 


okayhh , dah jenjalan ni, aku dah copp barang nak dibeli ni , aku carik duit aku kat poket ni , TAK ADA ! MANA HILANGG ! :( duit aku hilang wehh :( limapuloh tuu , bukan ye sikit wehh , haishhh . dah bukan rezeki aku lahh tu :( takpe aku redhoo ;)


okayy now , kamik sekeluarga tengah tengok bola , FELDA UNITED LWN KELANTAN :D kelantan derr ! hahaha . tapi entah dah berapa kosong . tak tengok punn , bila jerit jah baru lari lintang pukang :p hahahhaha ! *jenis tak bersungguh sungguh memey ahhh . hahahahha


okaylaa , nak tidur dah doo . besok nak pogi nogori sombilan . hahahah , jenjalan :P korunk ? sekolah kan ? kerja kan ? aku ? ENJOY SAJAA :p daaaaaa ~ #okthankyoubye :D

Monday, 12 September 2011

berpecah !

okayy , aku dah berkawan dengan dalya , emylia & fatin dah lame sangat ,sejak dari sekolah rendah lagi . tahun ni , adalah tahun paling gamat buat kiteorunk . kau tahu ape ? bikin sibuk hal orang adalahh ;p 

masing masing dah besar ! masing masing ada pilihan sendiri , masing masing ada kerjaya sendiri ;) tahun ni kami adalah PMR CANDIDATE ;( . bekerja keras untuk mendapat straight A , but sampai sekarang kiterorunk tak dedapat lagi . haishhh ! why haa ? susahh dol ! 

okayhh , tahun depan adalah penentuan sama ada kiteorunk masih satu sekolah ataupun dah berpercah ;( .. itu masih lagi menjadi persoalan buat kami semua . andai kata kami berpecah . hubungan yang selama ni kita jaga akan hancur macam tu saja ? aku taknak benda tu terjadi weyhh . AKU TAKNAK !

but , alhamdulillah if kita masih lagi satu sekolah ! tapi itu mustahil lahh , korunk hebat ? aku , bijak ! heehehehe . so , no wonder lah kalo salah sorunk daripada kita ber-4 akan masuk asrama .. hmmmmmmm . macamane weyhh ? bila kita nak dapat berkumpul macam dulu2 ? aten , emy , lya ? macamane ? CAKAPLAHH ! haa aten ? macamane kalo aku terlewat bangun , sape nak kejutkan aku lagi ? haa , emy ! macamane kalo aku nak pinjam barang kau ! haa lya ? bila aku nak hang dengan kau dekat mines lagi , bila ? tell me whenn !


haishhh ! seriously aku tengah menangis ni sekarang ! kau ape tahu . duduk bergelak ... hikhokhikhokhikhok ! tu jee ! hmmmm . aku rasa mugnkin masa korunk dah jauh dari aku , dah tentu tentu kau LUPA aku , LUPA dengan nama DIDOT ! kann ? of course laah babe !


ini adalah andaian semata-mata .. kita hanya mampu merancang . tuhan yang menentukan ;) #okthankyoubye !

che-change !

heyy youu , yahh . you , ehh ! not youu laa but clowns were stay at the back !hahaha . bodoh merapu jea aku nih . hahaha . biarkanlahh . kau nak sibuk pasal apa ? hammagad ! aku lupa , korunk kan busybody punya orang kann ! hahhaha , sorry to say laa bro :)

okay first , mesti kau tengah fikir kan ape tu che-change ? jadah apekahh ? hahaha , kan ?? setahu akulah kan .. itu lirik lagu price tag bukan ? agak jeee ! hahaha . kalau salah . sorry ... kalau betul .. well you know me kan ?? seganyee ! hahaha

che-change tuu , apentah maksudnyee . che= ?? change= berubah . kann ? hahaha . bodohh watevaaa ! haisyooo meraban gila aku sekarang ni , tadi kat schl senyap jea ? apadahal didotrocha ?? heee , sorry TER-besar pulakk . lalalala ~ bingai !

mesti korunk terkejut kann , blog aku dah tuka dahh , hee . merahhh jee jadinyee . hahaha well , aku kan suka warna merah . soo , kau tapayah lahh nak kepoh dekat sini . kau sakit mata baca blog ni ? apadahal ? blah je laahh ! hahaha .

terang benderang dengan warna merah kan ? gila lahh .. heee , 1set merah ? tapi tak sepenuhnya merah kan ? kalau semua merah ,, jangan kate korunk , dengan aku aku sekali tak boleh bace ape yang aku melalut di BELOG ny ;)

follow me on twitter babeh! http://twitter.com/#!/rochadot #okthankyoubye :)

Saturday, 10 September 2011

makan-makan

yebbbayebbaa ! last night , rumah aku ada buat makan2 siket :) . haaa , agak penuh jugakklah . sesak der rumah guaa . rumah dah lahh besar + luas pulak tuuh . haihhh ! berlaga tubuh bila berjalan :p , hahaha , btw ..........thanks a lot kat korunkk yang datang rumah aku :) hargainyaaa . okayhh muka di atas adalah muka penat saya . haihh ! hahaha . emylia saya yang snap , wee :)

ramai jugak kawan yang saya jemput . ramai keah ? lalalala~ hahaha . list di bawah ini adalah orang yang saya jemput :)
  • emylia
  • dalya
  • sha zra
  • anisa J
  • sabrina
  • liyana 
  • hymaa
  • macha
  • shzlida
  • dayana
  • huzna
  • nabila
  • fatin
  • anisa
  • aina
  • rafidah
  • zaidi 
  • azrul 
jyeaahh , tapi yang hadir cuma 
  • emylia
  • sabrina
  • liyana + mak & adekk
  • hymaa
  • fatin
  • anisa
  • aina
  • zaidi + amirin 
 tapi takpaa , tu punn dah memadai :)) so , yang laen ade jugak text aku kenapa tak datang , yang tak text tuuu ...... biarlahhh ! okayyh . so , thankss fer coming :) hahahaa ,ini jea yang saya sempat snap. btw , thanks a lot emylia :D SEBAB teman saya dari awal majlis sampai akhir majliss :)
again ! THANKS A LOTT :D , tahun depan datang lagi yeee <3

Tuesday, 6 September 2011

dia tak sombong !

okayhh ! uguyss buat ape tu haa ? ehhee , sorry lahh dah lame tak update blog , busy chor :) hahaah . okayh lahh ! sini mak jemah nak cerita sikit , haa ! nampak kan gambar yang dekat atas tuu ? kenal kannn ?? KAN TAK ?!!! heee ,itulah ELFIRA LOY . haa , kenal kan ? pada yang tak kenal tuu pergi mampus lahh ! malas nak cakap dahh ! sendiri fikirlahh . #okthankyoubye :)

okayy la , ape yang aku nak cerita pasal dia .. hee , aku rase seronok sangat sebab dia balas tweet aku !!!! hee , kau ade kea ? tak kan . soo . padan muka you :) hee . gilaa lahh . 

 elfira loy 
apakah perasaan anda menjawab paper sambil perut beracing and kambing melompat-lompat ? Grr
 rochadot
@elfira loy "takboleh fukus! haha 
elfira loy
@rochadot "tahu takpe :) haha"


 okayyh . haaa , itu antara perbualan aku dengan si cantik maniss ELFIRA LOY haha . before this , aku ingat dia sombong , tapi salah . hee , sorry sis :) btw , thankss a lot sebab balas tweet saya :) heee . hope lepas ni kita boleh tweettweet lagi yea ?? hee . #okthankyoubye :)

   

Sunday, 28 August 2011

selamat hari raya

heyhey ! yahhh , korunk semua taukan yang harini merupakan lastday puasa . so , agak sayu nak tinggalkan bulan ramadhan yang mulia ni kan ? haihh , siapa yang puasa penuh tu , alhamdulillah . bagus budak ! kepada yang tak penuh , haa ! pepandai lahh kau ganti . okayy ? bagusss ! 

andd yahh ! 24/8/2011 . aku balik kampung kelantan dulu , haha . sebab ada kematian di sana .  so sad , dah nak nak raya kan . i feel sorry dekat HASHIM SEKELUARGA . ape boleh buat ? tuhan lebih sayang dia .. AL-FATIHAH ....

okeyy ! yahh . how persiapan raya ? mesti banyak dah siap kan ??! tahniah lerrrr! bhahahah . tahun ni , raya aku agak kureng meriah rasenyee . yelahh ! PMR . kusut kepalahotak aku dok memikir pasal kejadaharam nihh . hahah . demdemdem !

okayy ! JOHOR ? ade ape dekat johor ? bhaaa . takpayah la kau nak tahu . kau bukanya stay johor pun kan :p haha , aku raya johor , yabedabedduuu ! hahaha . kompom meriah laahh , gua tok sabo nak round kampung halaman nihh ! jyeahhh ! hahahah . korunk round ??? tak kannn ! so shut up lahh sial ! . hhahaha

okayh , lastlyy , aku nak mintak maaf dekat semua kawan kawan aku , orang yang berada sekeliling aku . yang kenal aku tu punn , hahaha . sorry lahh kalau kalau aku mengutuk pasal korunk . hahha . mulut saya jahanam sikit mase tuu :p . lagi sekali , aku nak mintak maaf ! rindu kawan kawan saya emylia , dalia , shazra , fatin !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN <3<3


ikhlass dari saya nurhanisah md.zin & hafiza . lebih senang *DIDOTROCHA <3

Monday, 22 August 2011

have a nice day with dalya :)

heyyyaa ! haha , agak dah lame jugaklah kan aku tak update blog ni kan ? biase laah , sibuk layan twitter . ahahah . *hammagad ! hahah . gila wehh . now aku nak cerita pasal dalya , yahh , aku pegy sch nampak lya sesorang , dah sah sangat laah cik emylia saya tak datang , ponat letewww . hahaha . okayh , thenn mase kt dewan ,dalya bg aku satu buku warna orange , *hammagad ! list SM TEKNIK/VOKASIONAL, hahaha . gila aah , then , dekat classs . mcm biase sembang sampah . hahaha . aku , lya , yana , rara . buat group andd bikin story . #doIcare ? hahaha . mula mula story pasal hantuu , thenn senyapp . ade sorang PPS masuk class jumpe ketua kelass , macam  gampang tahu tak ?? nak tahu kenapa ? takpayahlahh haha #kauapehak? hahaha . gile weehhh . tergelak gelak aku tengok dorang semua . hahaha , fffuuuhhhh ! hahaha . then we all heading to pusat sumber . boyss group bikin kecoh okayhh ? seriouslyy memang kelakar . yang tak boleh blah nyee mase aku tengok muka zaidi terkejut ?!! *hammagad . hahahaha , gelakk gila kuat !kan lya ?? , hee , watevaaaa ! lepas tu turun class blk , wahh , kami buat group balik , hahah . biaseee lahh , takde cikgu :) bebas laaa . hahah , thenn , kami cerita tentang kiamat ! *hammagad , seriouslyy takot oh . dah story mory bagai kan , agak agak dalam seribuduaratus patah perkataan yang dikeluarkan . hahaha . sikit je tuuh . :p , then balik lya lepak umah aku , carik bendajadah ape entahh , tetiba terbukak blog somebody . waahhh ! memang gelak habis lahh , daripada mata ngantuk terus segar ! tah hape hape ayat dia merapuu ! tapi memang terbaikk ! gilaa . pukol 5 tadi baru lya balik rumah ? wahhh ! gila lame lepak dengan dia . hahaha , okaylahh ! aku nak tolong mak aku dah nii #sayanakmak :))

P/S : ILY kawann :)) 

Tuesday, 16 August 2011

can't wait

yaahh , tonight ade solat hajat + tahlil + baca yaasin dekat sch :)) .. i can't waitt ! entahh kenapa , hahahha . bengapp ! hahah , hari nih kan hari nuzul Al-Quran kan ?? so , aku dengar dengar ramai sch dorunk cuti , tapi sch aku ?? tak cuti okayhh ! memang best , terbaekkk ! hahaha . takpe takpe aku REDHOOO ! hahahha . untunglaah siape yang cuti harini --' . okayyh , aku excited dohh nak pegi kejap lagi ,, sekarang dah nak dekat pukul 2 .. hmm , agak agak kalau aku tidur sempat takk ?? hahaha , nak pegi pukol 5.30 ?? gila awal ken ? haihh , nak buat cane ? cik emylia natasha yang nak pegy awal , dia cakap "alaa , kita lepak lepak lah dulu :)" , hahahahha . gilaa ! okayyhh , so aku nak prepare ape yang patut nak di pakai kejap lagi :) nanti kalau aku TERLAJAK tidur pun dah tak kisah sebab barang dah siap :) .. barang ape jea yang aku nak bawak ??? okayh *phone dengan beg duit :) jyeaaah ! tu jee ... telekong ??? sorryy :) i can't . woooo ! hahahah , so do i care ?! haa ? pergi je lahh sch , tolong cikgu . dapat pahala jugak ken ?? hahahah . okayhh . nak gosok baju thenn , tidur sekejap :] . hahahaha , kboiiiii <3]

P/S : ily kawann *i can't waitt :))) 

Sunday, 14 August 2011

okayhhh finee ! harini aku cipta sejarah ! aku menangis depan member aku sendiri .. huaaa ! gila segann . tapi ape aku kisah ? hahaha . mata aku kan . hahaha , frust akuu , sebab math aku GAGAL ! gila lahh . eyyyshh !sabar je laa . mula2 aku tak rasa pun nak menangis , tapi bila aku pusing belakang tengok hyma & cha menangiss . wadoooh , aku bukanya boleh tengok orang menangis , suddenlyy pipi aku basah ! what the hell yaww . aku menangis ? gila malu . hahaahha . depan  emylia pulak tuuh . wadooh . aku dapat rasakan yang tahun depan aku dah tak sehaluan dengan dorunk . yahh ! ebab dorunk lagi terel , lagi pandai dr aku :) , dalia marah aku dohh ! 

dalia : "kau kenapa dot ? risau aku tengok "
me : "mana ade pape , okayh jee . kau pandai ohh "
dalia : "laah , dot . ni baru percubaan , belum PMR sebenar . kau boleh cuba lg "
me : "kau cakap senang aa , tahun depan korunk lepas masok asrama , aku ?! "
dalia : " laa , kau kan nak masok bakery , lepas punyalah dot!"
me : "banyak lah ! "
dalia : "lepaslah dot ! kau nihh ! "


*gitu kau , dalia marah akuu . gilaa ahh ! hahaha , btw . ramai kasik semangat dekat aku :) thanks a lot emylia , dalia ,shazra & zafirah :) sayangg korunk !


P/S : ILY KAWANN :)) 

Thursday, 11 August 2011

acting !!!!!

okayyh ! dalya , emylia & shazra ! jyeeeaaaaahh . tok sabonyeeeeee ! hahahahhhahah gilaa ! okayyhh , aku nok story kt hangpa semua nihh . hahahah , tadi kat sekolah , kami semua bukan main bincang gila-2 laah , kalau tak kerana IPad + rm5ooo tuuu , takda makna eahh  aku nok buat video dengan korunkk nihh . hahahah , cik letihh :P *gila dohh hahaha ! kita bukan main merancang itu ini ken ken ?? macam ape jeaah , mengalahkan tuuuu , artiss popularr ! hhahha , artis popular berlakon pun tak mengelabah macam kita ladies oi . hahaha , ape plan kita shazra ?? hahah, pergi dataran laahh , selangor laah ! tapi takpa , demi IPad + rm5ooo tuuu ! jyeeaaahhhh ! hahahahha , tapi ........ dapat keah ?? haihhh ! tawakal je laa .. heee . tapi kepala HOTAK aku sekarang nihh dah mula fikir memacam dahh nyy . hahahah , mao enjoyy sama itu duitlahh :) hahahah . tapi takpe rak ! kalau dapat tempat pertama kan shazra , IPad tuu . kau kasik aku laa . kau ken taknak sangat IPad tuu .. kau nak Iphone4 jee kan ? haaa , kalau kita dapat tempat kedua ! kau amek laa Iphone4 kauu tuu , TAPI duit kau kasik aku laa .. sbb kau kate nak Iphone4 jea kan ? kan ?!!! hahahahaha . apeapehal ! kami berempat akan cuba yang terbaikk ! yezzza :) semoga menang *kalau itu rezeki kamilahh ... thanks GOD !

P/S : ILY kawann :)) *sanggup berkorban demi hadiah itu <3

Friday, 5 August 2011

okayyh , dah dua malam aku tidur lambat ! pukol berapa ? lailai nak habak nyhh , pukul 3 okayh ! tak ngantuk sangat sebenarnya ~ hahaha .... emylia-2 .. ape kau buat di depan rumah aku tu haaa ??? hahahahah ! MOKMOK ! apedaa . okayhh , semalam emy teman aku lagy sekali tidur di rumah . HAHA :D , balik 'hostel' laa katekan :p hahahah , okayyh .while aku and emy layan cerita karak *yang tak seram tuu , hahah . kami mengunyah *honeystar kan MOK ?! hahaha . thenn , kita mula terfikir .. sahor nak makan ape , ken ? hahha , last-2 call bintang andd suruh abang wan hantar makanan <3 sedappp ~ hahaha , but tak habiss *terlalu kekenyangan ryte ?! HAHAHA :D thenn dah dapat makanan .. balik rumah tengok TV sat .. lepastuu 'MOK' lepak . hahaah ... tanpa disedari ... dah pukol 2.30 okayh ? awal lagy~~ *bak kata RAJA , malam masih bujang :P HAHAHAH . thenn mase MOK lepak , aku dudok dalam dengar radio sambil study :) heee .. punyalah lame si MOK ny 'lepak' hahahaha . --' menyampah :p aku dudok layan cerita bodoh kat astro warna .. tiba-2 aku terlelap ! hahaha , haisyooo . apedaa . aku terjaga sebab ade orang call aku , haihhh ! siapa lagy ?? RAJA aa ... grr --' ganggu tahu ?! HAHHA :D *tanye aku tido kea ? aku jawab "eh ! tak laa ! tengah tengok TV nyy :)" HAHAHA :D , bongok ! . then we continue texting . grr --' . akhirnya MOK masok rumah jugak . HAHA :D pukul 3 tidur~~~~ pukol 5 bangunn ! bapakkk aa , so sleeppyyyyyy :( , kat sekolah , aku sambung tidur balik :) HAHAH :D *tiru orang BESAR , gyla bangang ! , klaaahhhh , mahu tidurr nyyy , ngantuuk gylaa ! kbaiiiiiii 

P/S : ILY kawann :))

Wednesday, 3 August 2011

oraitte my lovelyy stalker ! meyh laa sini denga aku nak bercerita . HAHA :D semalam , aku buka puasa sorunk-2 , hmmm :( .bintang busy menjaga aku dari jauh :) HAHA :D nok tahu siapa bintang ?? ny haa gmbar dia :) hee :) gambarlame laa doll ! hahaha 
: bintag :
before that .. petang tu aku pergy bazaar dengan member aku , faten :) HAHA . dia teman aku dari panas terik smpai hujan . hahah . thankss mekk !! haha . thiss pitc yang sempat aku tangkap masa aku dengan faten semalam :) just see it  okayhh doll ??! hahah ....
: ateneesa :
jyeeaahh . mukafatin tak nampak sangat ken ? biokanlaah .. haihh .. tangan dia menggedik nak buat 'peace' dia tuu . HAHAHA . watevaaaaa ! okayhh , lepas dah beli makanan tuu , aten lepak kejap kat rumah aku . tak lame tu pyka pulokk datang . ngeeee , ajak aku bukak puasee ket rumah dia . hahaa . see .. baik kan ? *act , mak aku yang suruh aku bukok puase kat rumah dia . HAHA ! aku tolak pelawaan kau ken pyka ? aku cakap emy datang bukak puasee kat rumah akuu. HAHAH , lukenabeb ! hee , *bohongsunat jee :) okayhh , azan dah berkumandang .. aku bukak puasee , makan sorunk-2 .. bintang dah senyap .. no call and mesej :( haihh . tak lame tuu ,, emylia pulok datang . hahaha ! she sleep with me :) hahaha .. emylia mane eakk ?? alaa emylia GEMOK tuu ! HAHAHA:D
: MOK :
: emy. rara :
jyeaaah ! tadi mase balik sekolah , rara cakap dia nak tidur rumah aku malam ny .. wehooooo ! emy punnn ! alamatnyaa beratur laa nak mandi pagy besok ! HAHAHA :D , so , malam ny aku tidur atas sofa laa gamaknyeee . HAHAHA , takpe laah ! sekali sekala ken ?? so aku boleh p terawih laa nampaknyee kalau makcek ber-2 ny tidur rumah aku .. hahah , so now . dah takde story . aku nak tido !!!!!!!!!!! kbaiiiii <3

P/S : ILY kawan :))
: ateneesa :
okayh ! noww nak story pasal budak atas ny . HAHA :D , her name is fatin :) hahaha , gmbar ny aku snap mase balik dari bazaar ramadhan :)tak namapak muka ryte . gedikk laa nak ber-peace2 . hahahah see? kan dah tak nampak . hahaha , thankss faten sbb tman aku :) HAHAHAHA .elok-2 panas terik tiba-2 hujan kan ? hahha , kesian :) okayh , btw thanks again fatin :) bhahaahh . next time teman oden lg ? oraiteee . bheeheheh . kbaiiiii <3




P/S : ILY kawan :))

Tuesday, 2 August 2011

--'

atototo ! guyyss ! mana patot aku pegy haa ? rumah shazra or rumah pyka ?? atau duduk rumah lagy baguss ? haihh --' pening ooh ! family aku semua takde okayh ? dorunk balik kelantan ! memey bets .. banyak syiokk oooh ! kalau tak kerana trial nyy , memang dah lame aku ikot . tp mengenangkan trial nyy jee ! hissshh ! sakit hati betul laah ! grr , nenek kat kelantan sakit .. atok kat johor punn sakit okayyh .mak aku sampai dah blurr tak tahu nak balik mana dulu .haisyooo . duduk rumah boleh laa enjoyy sikit .. bhaahah , takpe2 , bintang janji nak call aku untuk kejot sahur ! yezzayezza ! hahah ! siap bagi num fon abang wan lg yea ?? haha , dunt worry laah bintang :) bheee . dok rumah sensorang nyy agak  membosan kan jugak kann , so guyys ! bagi laah cadangan :) HAHA :D thenn , errghh ! shazra (!) lepak laa sini .. aku bosan laa rakk ! hahah , tonight terawih :) lepas terawihh conferm membongkang ! :p hahaahah , habis , dah takde benda nak di buatnya ,, dorunk p kelantan sampai sabtu ny kodd , tak lame sangat sebenarnya ~~ hahaha , ehhh , talk about lame ny kann , trial tadi , korunk amacam ?? boleh jawab kaah ?? haaa , kertas dua agak senang sedikit kan ?? cuma bahagian C tuu , haihh --' perlu aku perbaiki lagy :) hahah , bahagian D (!) memey syiokk ! tak siasia aku menghafal pasal 'meniti kaca' hahaha ! pasal latar masyarakat jee aku dok menghafal .. last2 , haaa hamekkau ! masok yang tuu jugak ! yezzayezza , memey syiokk ohh ! HAHA :D tak sia-sia aku dok menghafal apekejadah tuu :) hahah , okaylahh .. baiiii :)

P/S : ILY kawan :))

trial (!)

haihh--' , besok trial bermula okayhh . satu haprak punn tak bace :) baguss tak . hahaha , so what ! macam shazra cakap ,, kita belajar mesti kena rilekss ! baru bestt ! haaa , tapi aku terlebih rileks okayh . HAHA :D good jai (!)haiih , god , please help me tomorrow .. aku dah tak boleh nak fikir ape punn buat mase sekarang nyy . atok masok hospital :( haishh --' atokatok ! ape masalah dengan aku pun tak tahu laa , bace buku sekolah tak pernah nak habis ! tp , baca novel sehari dua dah boleh habis . canertuu ?? HAHAH .. aku tahu aku boleh .. tapi kalau tak bace buku ,, ape punn tak boleh laa ~~ hahaha ..... so , my gang (!) goodluck fer tomorrow .. korunk jangan laah lupa aku if korunk dapat masok asrama okayh :) sayangg korunk sangatsangat tahu ??! tak tahu kann . ahahahah . so guyss , pray fer me :)


P/S : ILY kawan :)) *hope dapat jawab dengan tenang :)

Sunday, 31 July 2011

rinduu

haa , yaaah . bulan puasee dah datang <3 jyeeeaah ! semalam pergi terawihh ... macam bangang ! SHAZRA ?? jd gyla kat surau .. bongok ohh , orang datang nak sembahyang dia datang nak gelak-gelak .. APTB (!)hahah , okayhh bulan puaseee adelah bulan yang aku tunggu-tunggu tahun ny .. banyak peristiwa yang berlaku pada bulan puase pada tahun lepass ,kan FATHIN ?? hmm , kita berdua jahh yang ingat kat dia ,, dia ade ingat kita kahh ?? macam takk ! haiihhh , rinduu ohh , kebiasaan nya , asal sahur jee , mesti dia text kita kan tenn :) noww ?? entah save ke tidokk nombor kita kat dalam phone diaa ?? *ehh ! dia save laa tu kodd sbb semalam dia wish :) hmm , raye ? lagy lahh buat aku rindu gylaa babi kat diaa ! malam raye ,, masing-masing otw nak balik kampung .. texting dr KL sampai kampung okayh ??never forget laa ! even kau dah ade awekk skrg .. hahaha , hope kau bahagiaa :) lastlyy , aku harap sangat kau tak lupa yang kita pernah berkawan suatu ketika dahulu :)*aicecece , padahal baru tahun lepas kenal okayh ? bla lahh didot .. berangan jee lebihh ! haisyooo . enough ! hahaha . misshimsomuch ! :P hahaha .. that's all . kbaiiii 

P/S : ILY kawannn :))

Thursday, 28 July 2011

tunda lagy ?

haiihh , krusus photography di tunda lagy ?? haisyooo .. memang best laa :) HAHA , dalya oh dalya ? mengapa ditunda lagy ? memang lepas ny aku tak pegy dahh , okayh ? thankss fer invite me :) noww , disebabkan bendalah ny di tunda .. maknanya ,, aku kena bersiap-2 untuk balik kampung :)) wehoooo .... dah lama tak balik kampung meyh !!! rindu JOHOR ! --' heee . rindu moksuu !!!!! bheeee loveyouu moksuuu !!!! <3<3 atok ku lagyy laah ! rindu tahap cipan doh !! HAHA :D aku nak balik kampung .. shazra tak dapat ikut aku :(  haihhh ... lagy sekali terlepass ! noww , emylia tengahh pujuk2 daddy dia untuk ikut aku :) bheeeee , hope you dapat ikut i sayang :) replace sha zra (!) ...haahaaa ... so noww nak packing bebaju sume tuu ! kbaiii :)


P/S :ILY kawann :)) *moksuu and atokk :))

kelas memasak

RAJA ?? , hahaha act , NEESA
my gang <3 , dalya.emy.neesa
hahaha , haloo , atas nyy  , aku laa :) lame dah aku tak updatee blogg nyyy . hahaha okayhh .. hari selasa lepass , class aku buat kelas memasak .haahah okayyh , untuk pengetahuan korunk ,, dah dua kali memasak ,, but errgghh . tak sedap oh ! hahaha , maybe bukan selera aku koddd .. okayhh fine ,, biarlahhh . okayyh . balik dari sekolah , malam tu i text RAJA , then story *blablabla kt dia :) hahaha , kan ?? bheheee , thanks fer hearing my story ! *sambung balk kelas memasak tadi . ade mynahh yang gylaaa bergambarr . tugas dorunk cuma basuh pinggan magkuk , that's why laah gambar dorunk jee yang banyak (!) hahah . haa , nylaah .. malaslahh nak masokann bebanyakk :D yang ny saja mampu ku masokkan . hahaah ! kbaiii :)
si gylaa :)
 
CHABOTAK :D