Wednesday, 2 May 2012

I'm Back !

Hi semuaa!
Assalamualaikum ! hee , lama dah tak update kan .. berhabuk sudah blog aku nii , actually haa internet bapak aku tak bayar so thats why tak dapat update . hee , lepas ni dah boleh update dah . hahaha . banyak sangat benda aku nak share kat sini , tapi aku lupaa :/ *shit hahaha . so lupakan jee , benda yang aku ingat cuma , banyak kawan aku dah pindah sekolah! mula-mula Dalya , lepastu Sha zra , lastly Zafyrah! makin sunyi :( untunglaa dorang dapat keluar dari sungai besi ni :P hahaa
okaylah 
 , kepala kusut tak ada benda nak di-share-kan:P
Byee semuaa!

No comments:

Post a Comment