Wednesday, 20 July 2011

peningg --'

holla my stalker ! hahaha , ny story sedikit laa kan . hahaha , mula-mula aku semangat gyla nak sekolah , nak PMR lha kata kann :) hahaha , okayh ! aku naek kelas , dari yakin ke aman :) so sekarang aku berada di kelas 3aman . aku duduk sebumbung dengan budak-budak yang gyla happeningg :) hahaha , huruhara kelas aku dohh ! hahahah . budak baru ? ada jahh yang masok , lepas sorang-sorang masokk ! mula-mula nur himadatul akhmalida *betulkah ejaan ?? hahah !  budak terengganu ! hahah , seterusnya sha zra *betulkan ejaan ? hahaah ! budak johor ! wwoooooa ! kawan sekampung ! :p , lastly , ros aida *tak tahu name penuhh!  hahah ! okayh fine ! bahagia jahh kelas nyy . TAPI !!!!!!!!!!!!! itu duluu :) sekarang ?? peningg --' ! berperang sana-sini , kawan punn dah tak macam dahulu ... kutuk-kutuk belakang :( sudahhlaa kawannn , fedup lha kalau benda ny berlaku ! kelas dah tak seceria dulu . tak suka lhaaaa ! tak baguss ! come on lhaa , exam dah nak dekat ! kan bagus kalau kita duduk sekelompok , belajar ! bukannya mengumpat . mengumpat tu bolehh , kalau korunkk ajak aku , aku join ! sekali sekala , apa salahnya kann ?? bergurau senda sama-sama kann?? hmmm ! aku nak 3aman yang duluuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kbayyyy ! hahahahha *sialll :)

P/s : ILY kawannn :) *ros aida dah berhenti laaa :)hahaha , lupaa !

No comments:

Post a Comment