Sunday, 31 July 2011

rinduu

haa , yaaah . bulan puasee dah datang <3 jyeeeaah ! semalam pergi terawihh ... macam bangang ! SHAZRA ?? jd gyla kat surau .. bongok ohh , orang datang nak sembahyang dia datang nak gelak-gelak .. APTB (!)hahah , okayhh bulan puaseee adelah bulan yang aku tunggu-tunggu tahun ny .. banyak peristiwa yang berlaku pada bulan puase pada tahun lepass ,kan FATHIN ?? hmm , kita berdua jahh yang ingat kat dia ,, dia ade ingat kita kahh ?? macam takk ! haiihhh , rinduu ohh , kebiasaan nya , asal sahur jee , mesti dia text kita kan tenn :) noww ?? entah save ke tidokk nombor kita kat dalam phone diaa ?? *ehh ! dia save laa tu kodd sbb semalam dia wish :) hmm , raye ? lagy lahh buat aku rindu gylaa babi kat diaa ! malam raye ,, masing-masing otw nak balik kampung .. texting dr KL sampai kampung okayh ??never forget laa ! even kau dah ade awekk skrg .. hahaha , hope kau bahagiaa :) lastlyy , aku harap sangat kau tak lupa yang kita pernah berkawan suatu ketika dahulu :)*aicecece , padahal baru tahun lepas kenal okayh ? bla lahh didot .. berangan jee lebihh ! haisyooo . enough ! hahaha . misshimsomuch ! :P hahaha .. that's all . kbaiiii 

P/S : ILY kawannn :))

No comments:

Post a Comment