Thursday, 14 July 2011

yess ! semalam puasa ary ny punn puasa , tapi harini lebih cergas berbanding semalam maybe ?? HAHA , noww aku happy bila dengar story pasal member aku , FATIN NABILA :D . happy gyla and tak sangka benda tu akan jadi macam tuu :) , untuk pengetahuan kau , aku punn seperti kau jugak dohh ! HAHA :D, with member ayam <3 bhahaa , bila kau dah tuuuutttt , simcard kau pulak rosak . HAHA , kesian . TUHAN sengaja mahu uji kekuatan kauu laa weeyhh . hahah . so be strong fatinn , kau kn kuat ?? hahaha . so tabah andand , semoga bahagia :))


p/s : ILY kawann :))

No comments:

Post a Comment