Monday, 22 August 2011

have a nice day with dalya :)

heyyyaa ! haha , agak dah lame jugaklah kan aku tak update blog ni kan ? biase laah , sibuk layan twitter . ahahah . *hammagad ! hahah . gila wehh . now aku nak cerita pasal dalya , yahh , aku pegy sch nampak lya sesorang , dah sah sangat laah cik emylia saya tak datang , ponat letewww . hahaha . okayh , thenn mase kt dewan ,dalya bg aku satu buku warna orange , *hammagad ! list SM TEKNIK/VOKASIONAL, hahaha . gila aah , then , dekat classs . mcm biase sembang sampah . hahaha . aku , lya , yana , rara . buat group andd bikin story . #doIcare ? hahaha . mula mula story pasal hantuu , thenn senyapp . ade sorang PPS masuk class jumpe ketua kelass , macam  gampang tahu tak ?? nak tahu kenapa ? takpayahlahh haha #kauapehak? hahaha . gile weehhh . tergelak gelak aku tengok dorang semua . hahaha , fffuuuhhhh ! hahaha . then we all heading to pusat sumber . boyss group bikin kecoh okayhh ? seriouslyy memang kelakar . yang tak boleh blah nyee mase aku tengok muka zaidi terkejut ?!! *hammagad . hahahaha , gelakk gila kuat !kan lya ?? , hee , watevaaaa ! lepas tu turun class blk , wahh , kami buat group balik , hahah . biaseee lahh , takde cikgu :) bebas laaa . hahah , thenn , kami cerita tentang kiamat ! *hammagad , seriouslyy takot oh . dah story mory bagai kan , agak agak dalam seribuduaratus patah perkataan yang dikeluarkan . hahaha . sikit je tuuh . :p , then balik lya lepak umah aku , carik bendajadah ape entahh , tetiba terbukak blog somebody . waahhh ! memang gelak habis lahh , daripada mata ngantuk terus segar ! tah hape hape ayat dia merapuu ! tapi memang terbaikk ! gilaa . pukol 5 tadi baru lya balik rumah ? wahhh ! gila lame lepak dengan dia . hahaha , okaylahh ! aku nak tolong mak aku dah nii #sayanakmak :))

P/S : ILY kawann :)) 

No comments:

Post a Comment