Tuesday, 2 August 2011

--'

atototo ! guyyss ! mana patot aku pegy haa ? rumah shazra or rumah pyka ?? atau duduk rumah lagy baguss ? haihh --' pening ooh ! family aku semua takde okayh ? dorunk balik kelantan ! memey bets .. banyak syiokk oooh ! kalau tak kerana trial nyy , memang dah lame aku ikot . tp mengenangkan trial nyy jee ! hissshh ! sakit hati betul laah ! grr , nenek kat kelantan sakit .. atok kat johor punn sakit okayyh .mak aku sampai dah blurr tak tahu nak balik mana dulu .haisyooo . duduk rumah boleh laa enjoyy sikit .. bhaahah , takpe2 , bintang janji nak call aku untuk kejot sahur ! yezzayezza ! hahah ! siap bagi num fon abang wan lg yea ?? haha , dunt worry laah bintang :) bheee . dok rumah sensorang nyy agak  membosan kan jugak kann , so guyys ! bagi laah cadangan :) HAHA :D thenn , errghh ! shazra (!) lepak laa sini .. aku bosan laa rakk ! hahah , tonight terawih :) lepas terawihh conferm membongkang ! :p hahaahah , habis , dah takde benda nak di buatnya ,, dorunk p kelantan sampai sabtu ny kodd , tak lame sangat sebenarnya ~~ hahaha , ehhh , talk about lame ny kann , trial tadi , korunk amacam ?? boleh jawab kaah ?? haaa , kertas dua agak senang sedikit kan ?? cuma bahagian C tuu , haihh --' perlu aku perbaiki lagy :) hahah , bahagian D (!) memey syiokk ! tak siasia aku menghafal pasal 'meniti kaca' hahaha ! pasal latar masyarakat jee aku dok menghafal .. last2 , haaa hamekkau ! masok yang tuu jugak ! yezzayezza , memey syiokk ohh ! HAHA :D tak sia-sia aku dok menghafal apekejadah tuu :) hahah , okaylahh .. baiiii :)

P/S : ILY kawan :))

No comments:

Post a Comment