Friday, 5 August 2011

okayyh , dah dua malam aku tidur lambat ! pukol berapa ? lailai nak habak nyhh , pukul 3 okayh ! tak ngantuk sangat sebenarnya ~ hahaha .... emylia-2 .. ape kau buat di depan rumah aku tu haaa ??? hahahahah ! MOKMOK ! apedaa . okayhh , semalam emy teman aku lagy sekali tidur di rumah . HAHA :D , balik 'hostel' laa katekan :p hahahah , okayyh .while aku and emy layan cerita karak *yang tak seram tuu , hahah . kami mengunyah *honeystar kan MOK ?! hahaha . thenn , kita mula terfikir .. sahor nak makan ape , ken ? hahha , last-2 call bintang andd suruh abang wan hantar makanan <3 sedappp ~ hahaha , but tak habiss *terlalu kekenyangan ryte ?! HAHAHA :D thenn dah dapat makanan .. balik rumah tengok TV sat .. lepastuu 'MOK' lepak . hahaah ... tanpa disedari ... dah pukol 2.30 okayh ? awal lagy~~ *bak kata RAJA , malam masih bujang :P HAHAHAH . thenn mase MOK lepak , aku dudok dalam dengar radio sambil study :) heee .. punyalah lame si MOK ny 'lepak' hahahaha . --' menyampah :p aku dudok layan cerita bodoh kat astro warna .. tiba-2 aku terlelap ! hahaha , haisyooo . apedaa . aku terjaga sebab ade orang call aku , haihhh ! siapa lagy ?? RAJA aa ... grr --' ganggu tahu ?! HAHHA :D *tanye aku tido kea ? aku jawab "eh ! tak laa ! tengah tengok TV nyy :)" HAHAHA :D , bongok ! . then we continue texting . grr --' . akhirnya MOK masok rumah jugak . HAHA :D pukul 3 tidur~~~~ pukol 5 bangunn ! bapakkk aa , so sleeppyyyyyy :( , kat sekolah , aku sambung tidur balik :) HAHAH :D *tiru orang BESAR , gyla bangang ! , klaaahhhh , mahu tidurr nyyy , ngantuuk gylaa ! kbaiiiiiii 

P/S : ILY kawann :))

No comments:

Post a Comment