Wednesday, 3 August 2011

oraitte my lovelyy stalker ! meyh laa sini denga aku nak bercerita . HAHA :D semalam , aku buka puasa sorunk-2 , hmmm :( .bintang busy menjaga aku dari jauh :) HAHA :D nok tahu siapa bintang ?? ny haa gmbar dia :) hee :) gambarlame laa doll ! hahaha 
: bintag :
before that .. petang tu aku pergy bazaar dengan member aku , faten :) HAHA . dia teman aku dari panas terik smpai hujan . hahah . thankss mekk !! haha . thiss pitc yang sempat aku tangkap masa aku dengan faten semalam :) just see it  okayhh doll ??! hahah ....
: ateneesa :
jyeeaahh . mukafatin tak nampak sangat ken ? biokanlaah .. haihh .. tangan dia menggedik nak buat 'peace' dia tuu . HAHAHA . watevaaaaa ! okayhh , lepas dah beli makanan tuu , aten lepak kejap kat rumah aku . tak lame tu pyka pulokk datang . ngeeee , ajak aku bukak puasee ket rumah dia . hahaa . see .. baik kan ? *act , mak aku yang suruh aku bukok puase kat rumah dia . HAHA ! aku tolak pelawaan kau ken pyka ? aku cakap emy datang bukak puasee kat rumah akuu. HAHAH , lukenabeb ! hee , *bohongsunat jee :) okayhh , azan dah berkumandang .. aku bukak puasee , makan sorunk-2 .. bintang dah senyap .. no call and mesej :( haihh . tak lame tuu ,, emylia pulok datang . hahaha ! she sleep with me :) hahaha .. emylia mane eakk ?? alaa emylia GEMOK tuu ! HAHAHA:D
: MOK :
: emy. rara :
jyeaaah ! tadi mase balik sekolah , rara cakap dia nak tidur rumah aku malam ny .. wehooooo ! emy punnn ! alamatnyaa beratur laa nak mandi pagy besok ! HAHAHA :D , so , malam ny aku tidur atas sofa laa gamaknyeee . HAHAHA , takpe laah ! sekali sekala ken ?? so aku boleh p terawih laa nampaknyee kalau makcek ber-2 ny tidur rumah aku .. hahah , so now . dah takde story . aku nak tido !!!!!!!!!!! kbaiiiii <3

P/S : ILY kawan :))

1 comment:

  1. ejer name bintang akk pon salah...
    btw im proud with this story

    ReplyDelete